ГДБОП спря още един незаконен сайт за филми Вижте повече: http://www.kaldata.com/IT-

MihailMihov

Well-Known Member
http://www.kaldata.com/IT-Новини/ГДБОП-спря-още-един-незаконен-сайт-за-фи-74699.html

Спирайте ги най-после тези сайтове за филми, или ги продавайте за 30лв на някой балам колкото и да са ви печеливши. Най-интересното е, че при всички такива акции, ГДБОП-ците влизат със някакви оръжия, някакви маски, екипи .. все едно залавят Осама Бен Ладен, а всъщност някой хлапак дето го хоства сайта на споделен хостинг и план минимум (колкото за линковете към други сайтове).

П.С. Честито на всички Архангели (като мен).
 
От: ГДБОП спря още един незаконен сайт за филми Вижте повече: http://www.kaldata.com

Спирайте ги най-после тези сайтове за филми

Недей така! :mad:

Искаш да оставиш хората работещи в ГДБОП без хляб ли?

:p
 
От: ГДБОП спря още един незаконен сайт за филми Вижте повече: http://www.kaldata.com

Те пък и те намерили с какво да се хвалят - като че ли са хванали най-големият престъпник на планетата. Всичко друго ни е наред в държавата, останаха само незаконните сайтовете за сваляне на филми и музика. Д...а и оправията в тая държава...
Просто нямам думи!
 
От: ГДБОП спря още един незаконен сайт за филми Вижте повече: http://www.kaldata.com

Полицията тук е поръчкова и действат предимно по сигнал.

В хода на извършената проверка антимафиотите установили собственика на сайта, чрез който се е предоставял достъп до неограничен брой потребители на филми, чиито права за разпространение на територията на България са собственост на българска компания за разпространение на филми. По този начин били нанесени огромни щети на българските дружества, които упражняват тази дейност, спазвайки българското законодателство.

Ето на тази извадка от текса като се обърне повече внимание, се разбира че е действано пак по поръчка на някой онеправдан, горкия той ще си изгуби хляба и ще умре от глад. А забравих - той не яде само хляб, той слага и масло отгоре, а върху масото маже и мед... Ех то бива бива алчност пък...

Поредната успешна операция на дирекцията е в изпълнение на Стратегията на МВР и плана за действие, приет от “Съвета за защита на интелектуалната собственост” към министъра на културата, за ограничаване на интелектуалното пиратство в Интернет.


Браво родната милиция ни пази :D ( от невръстни дечица ъплоудри, не от престъпниците ) хубав пиар си направиха пак. А в същото време гледам по улиците криминални мутри се разхождат необезпокоявано. Нема такава държава. И на всичкото отгоре на какво основание ще им вдигат заплатите на тия милиционери дето не им стиска дупето да задържат опасни престъпници, а демонстрират мускули пред малчугани-ъплоудери. Ако зависеше от мен - щяха глави да хвърчат от горе от високите постове, а от там и тотална чистка на всички стари кадри и замяна с нови. Това за мен не е полиция, това е поръчкова полиция в полза на някакви монополи. :mad::mad::mad:
 

Горе