ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ - КАНСЛЕИРАХ СИ ДОМЕЙНИТЕ

От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

... сри за темата и капса, много се бях ядосал и още съм.

За темата ясно, случва се, ама за капса си е форумно unforgiven
[video=youtube;yTWRsBj2OX0]http://www.youtube.com/watch?v=yTWRsBj2OX0[/video]
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Много ме дразнят и мен шибаните им ъпселове на годеди супрер не функционално направено даже транферра на неймсървърите ме е изкарвал извън нереви ! Го дади да ми сакат кока!
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Добре че в една тема за нетфирмс не помня кой каза как да се премахват автоматичните плащания от пей пал, та оттогава получавам нещастни писма от годеди, че не можели да ми подновят участието в търговете, което хич не ми трябва. Там ми останаха два домейна, които скоро ще преместя. Направо си е кошмар купуването на домейн там, трява да се чете абсолютно всичко и едва ли не и между редовете.
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Радвам се, че всичко се е оправило!
Когато действам нещо в гоудеди акаунта, обикновенно прекарвам там поне час и проверявам всичко по 5-6 пъти преди да кликна.
Сайта е направен като минно поле и това е направено съвсем умишлено!
Сигурен съм, че гоудеди са си направили сметката - парите от "допълнителни" услуги са огромни, така че понасят напускането на недоволните клиенти.
Хубаво е да се обсъждат алтернативи ... при гоудеди е просто въпрос на време да сбърка човек.
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

а как става местенето? струва ли пари?
Лесно става, и струва плащането на домейна за 1 година. Аз лично не харевсам също този регистрант. Много на сериозно се взима от бая време насам.

На мен един готин домейн така ми замина преди няколко месеца, може би година. Нищо...и изведнъж чеквам и го няма, няма анонс, няма нищо, а беше на ауто реню. Изглеждат леко се изпедерастяват и тия. Но нормално, след като станеш в един момент лидер на пазара и конкуренцията не е толкова силна, за да ти откраден стабилен % от пазара, ставаш смотан и качеството на услугите ти пада. Но нали си № 1, това реално не влияе на никои, освен на клиентите ти. Типичен пример за това е Google & Мтел. :)
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

За да не пускам нова тема. Мисля че проблемът ми е близък до този. Ако някой по някакъв начин влезе в профила ти където си си закупил домейните и ги е пренасочил на майната си как и къде може да си търсиш правата и има ли надежда да си го върнеш... Понеже тези на които съм го платил само вдигат рамене...
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

GoDaddy Несъмнено са големи.. копеленца.. и аз се понабутах така стабилно при тях.. Викат ми 100$ ваучер от AdWords.. 100$ ама.. големия..
Пиша им "Кво ми стана с ваучера бе чичковци" и те ми викат "Ваучера важи само за америка и канада" е... какво да говорим повече..

Още ме е яд, че не ви послушах и дадох 87$.. за 2 домейна и хостинг.. направо :X

И Не искам да си местя хостинга, защото като знам кви мазила стават.. 1 път като почнеш при тях.. няя оправия..
Трудно се мести от хостинг на хостинг.. :x

П.С. Добре, че са ти оправили домейните! :clap:
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Радвам се, че си оправил неприатната ситуация :) Дано за напред да имаш късмет :) И аз в Namecheap вече пазаря :)
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Тези Namecheap не ми се различават особено от GoDaddy :) Просто внимавайте къде цъкате момчета, че после тежко..
 
От: ГОДАДДИ БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ

Тези Namecheap не ми се различават особено от GoDaddy :) Просто внимавайте къде цъкате момчета, че после тежко..

Защо да не се различават, аз имам там домейни, хостинга ми също е там, съпорта винаги и във всичко ми помага, дори Non related namecheap неща, според мен не се изказваш на място, но ако имаш някакви впечатления - кажи ги, хубаво е да се говорят неприятните неща, после да няма като тая тема.
 

Горе