ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Статус
Not open for further replies.
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Аз ви разправям, че тоя тип не просто е луд, ами е опасно луд, ама не :)
Въобще не му се връзвай, че звучал разумно, трезво и тн. Това нищо не значи - не всички луди са неадекватни. Сега звучи трезво, щото се напъва, ама утре пак ще влезне в епизода (или както там беше термина) и ще тръгне пак да пише на ГДБОП срещу някакви тинейджъри и как го заплашвали с убийство и тн.

Той така обикаля форумите, заяжда се с хората, чака някой по-млад и импулсивен да го ханрани и се почва - злодей бил и тн. И цялото си време почва да го отделя да рови за тоя човек, дали няма да изскочи някой неплатен данък някъде или да нещо по сайтовете му, което да прати на ГДБОП.

Ей го и горе какви писал, че ще му пращат мутри и тн, па после - не бил той. Това, дето описва за самотата му и как жена му го кара да пише във форума за да не изперка тотално е точно диагнозата на Гесер Курултаев. Това тука го знаем много преди да го напише в оня форум. Тия приказки, че не бил той....

Мани не се занимавай, тоя трябва да го приберат, ама както е в Китай не виждам как може да стане....
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

АЗ съм единия човек който подържа връзка с него и съм доволен.
до сега не е казал и дума за някой от форума до колкото си спомням...
Има ми скайпа когато има нещо да ме пита(до сега не ми е досаждал) ,когато е време за празници ми ги чистити,съвсем нормален човек

същото бих казал и за автора на темата

стискайте ръцете и стига сеир :)

пс:имали някой който не получава сигнали?то и аз получавам от врееме на време ;)
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Половината от нас онлайн правят впечатление на леко изтрещели.
Кръчмаря нямам особени впечатления от него - все не успявам да се вживея в персоналния му случай.
За разлика от повечето народ тука - пленени са от личността му :) .

Но поддържам всякакви виртуални грубости, захранвания, попържни и прочие.
Обосновани или не - все ми е тая.
Просто щот имам леко дебелашко чувство за хумор и ми е забавно.
Или оттам ми избива чивията - не знам.

Иначе ясно е че почти всички тук сме все интелигентни и възпитани люде.
Ама то толкоз възпитание и такава голяма култура все избива отнякъде...
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

Бе то и аз съм така, ама неговия случай си е сериозно тежък :) Даже преди беше писал до ГДБОП, че от тука хора го заплашвали с убийство и разни такива. Това заради едно - "ходи се гръмни", ама като го разпише там в неговия си стил (аз съм филолог, професор, исках културен диалог да водя, но тука няколко недоброжелателни хора.... ала бала) и ти после ходи обяснявай, че бил луд. А това вече не е ташак работа.
И в cybercrime.bg (на Явор Колев) беше писал пак сигнали, че тука у форума незнам си кво ставало... Лапета терористи се въдели :) Бегай, пълна откачалка е тоя...
 
Истината

От Гесер:

[1/9/2012 10:55:59 AM] Гесер: Искам да пусна и това съобщение, за да знаят хората истината, against лъже бая.
[1/9/2012 10:59:50 AM] -------: ok
[1/9/2012 11:02:00 AM] -------: dai
[1/9/2012 11:02:24 AM] Гесер: "'against лъже и клевети по най-просташки начин. Ето как стоят нещата - AlanFort беше си измислял, че всички в един бивш форум са мои фалшиви акаунти и даже обвини една от модераторките ми, че е фалшива и, че ползваме фалшива снимка на някаква негова приятелка. След като му доказахме, че си измисля и, че всички сме истински хора, той изпадна в ужас и почна да пише, че "смъртта ми е малко", че ще ми "избива мутрата пред съда" и да "мра". Беше докладван на ГДБОП за тези заплахи и за расистките си постове, които и до днес не спира да пише против китайци и индийци.
Сега пак се опитва да лъже, че толкова много известни хора в БГХЕЛП форума и доказани китаисти като Лейла и Сашко са били фалшиви акаунти на Гесер. Чудно е, че се намират глупаци да вярват на лъжите му.
Така че и against да не лъже. Това, че преди не можа да ме победи в SEO-надпреватата за "kry4ma" и си похарчи само парите за krachma.com не му дава основание цял живот да ме мрази. Подробни отговори съм му дал в сайта, където модерирам: seo-forum-seo-luntan.com/other-languages/oeto-alanfort-ot-predpriemach-com-otoo-e-a-o-mo-ae/msg4943/#new
Четете там и не се подвеждайте по БЕЗОТГОВОРНИТЕ ЛЪЖИ НА against и AlanFort, които ви подценяват интелекта и се опитват да ви лъжат.'"
[1/9/2012 11:02:36 AM] ---------: ok

Включвам се анонимно защото не искам кретенски репутации. Моето мнение е да оставите човека на мира. Ако никой не се заяжда с него си пише кротката в сайта и никога не хейти а даже помага на много хора от нас. сега пак се вкарахте в латино сериал заради Алан. Алан си го знаем че има развихрена фантазия и че е станал с гъза нагоре всеки ден но агаинст не го разбирам. Най добре да се спрат всички до тук и да го караме стриктли бизнес както ни каза Кулайс.
 
От: ГОШО КРЪЧМЕТО ПОЛУДЯ ТОТАЛНО

сега пак се вкарахте в латино сериал заради Алан. Алан си го знаем че има развихрена фантазия и че е станал с гъза нагоре всеки ден но агаинст не го разбирам.
гъзосер, изчезвай :lol:
 
по принцип колкото пъти го споменеш толкова пъти се появява и трябва някой да чисти форума в последствие...

затова предлагам въобще да не се споменава... да прави каквото си иска по други форуми тука половината сме тролове на глава с нас не се излиза само работа за модераторите
 
Статус
Not open for further replies.

Горе