Генератор на статичен сайт, търся съвет

ikome

New Member
Здравейте, използвах WordPress за известно време и търся ново решение, защото не искам да използвам CMS.

Открих, че хората препоръчват генератор на статичен сайт и рамка и казаха, че генераторът на статичен сайт е най-лесният само след CMS. Не съм сигурен дали това е вярно.

Открих, че хората препоръчват генератор на статичен сайт и рамка и казаха, че генераторът на статичен сайт е най-лесният само след CMS. Не съм сигурен дали това е вярно.

Освен това, ако това https://xender.vip/ е вярно, какъв генератор на статичен сайт препоръчвате? Искам простота и бързина, също и ниска цена. Моят сайт е предимно блогове и се надявам, че може да има функционалност за електронна търговия и да бъде на много езици.

Всеки съвет е много ценен. Благодаря!

Последно редактирано:
Знам, че не искаш CMS обаче пробвай това. Не иска инсталация само разархивираш.

Quick.CMS
На бота вируси ли му пращаш 😂

Чудя се каква им е целта!!! Няма линкове, обучават ли се?
Според мен да. Именно обществата, които не са под такива рестрикции като в социалните медии са идеален терен да пуснеш и да трупаш. А защо и да не влизат в базата данни, които в последствие ще послужат за отговори на други хора. Но това е мое мнение по темата. :)

Чудя се каква им е целта!!! Няма линкове, обучават ли се?

Единствените логични цели са генериране на релевантен контент + провокиране на user engagement.

Остава висящ въпросът кой има файда от тая работа :)

Единствените логични цели са генериране на релевантен контент + провокиране на user engagement.

Остава висящ въпросът кой има файда от тая работа :)
Тези, които ги правят "по-умни', и може би админите, ако наистина се правят добри дискусии. :) Ама да си говориш с робот, малко ми е странно. Не, че повечето чат ботове не са такива, ама хората си се радват, че някой им обръща внимание. :)

Горе