Генерира ли приход трафикът на един сайт

De niro

New Member
Ако се регистрира един сайт с някаква произволна насченост и той започне да трупа популярност, това капитализира ли се ако приемем, че не броим рекламата, която потенциално би минала презн него. Реално един от най популярните сайтове в света - Уикипедия се издържа от дарения, въперки че е със сигурност в топ 10 на всички сайтове. Тоест посещениета, който той прави не могат да го издържат. Реално Уикипедия има много големи сървъри и те си харчат яко и може би не е най-подходящия пример. Затова в нашите българските условия, ако имаш силен проект може ли да имаш печалба от трафика.
 
От: Генерира ли приход трафикът на един сайт

Малко ми се загуби с трафик и дарения ама без печалба, та къф ти беши воспроса
 
Да, може да имаш печалба от трафик в БГ, но ще останеш много разочарован от нея. ;) Съветът, който бих ти дал, а и повечето мои колеги тук, е да се ориентираш навън. Нямаш ограничения от това, че си локално тук. Мрежата позволява да си навсякъде. :) Така, че това гледай. ;)
 
От: Генерира ли приход трафикът на един сайт

Аз прочетох за капитализация без реклама а само трафик и затова не разрах, защо ако имаш трафик не сложиш реклама, ама кво разбирам от википедия
 

Горе