Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Днес гласувалите за Атака ще легитимитират управлението на ДПС.:lol: Аш кулсун Волене да си ни чистит!:D .... ей сега ще те регулира рязания :( регулатор с регулатор:)
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Поне плащат ли ти да пишеш тука от ГЕРБ, че ако не, не виждам изобщо за какво спамиш?!
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Естествено, че му плащат. вижте каква зависимост има - всеки започнал да пише за политика от новите, отнася по една негативна репутация. Хората, които им се пише за политика трябв да са идея непристрасни, а ако искат да поднесат на аудиторията някаква идея за партия - нека изброят негативите на другите, за да стигнат с какво тяхната е по-добра.

П.П: Ох, добре, че се отдели Политиката....представям си какво щеше да е в секцията офтопик сега. Едно браво на админите от мен. ;)
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Естествено, че му плащат. вижте каква зависимост има - всеки започнал да пише за политика от новите, отнася по една негативна репутация.

Не съм от новите никак даже. :rolleyes: Тук съм от 2007 година
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Е спяща клетка на терористична организация (ГЕРБ, като техния креатор и останалите). Ще те разбера ако работиш в някаква подчиненост на ГЕРБ или имаш близък роднина на високо ниво, друго не те оправдава за незнанието.
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Някои хора не проумяха, че партиите са на изживяване и ако искаме да вървим напред, трябва да сме привърженици или противници не на партии, а на конкретни идеи и личности, които се опитват да реализират тези идеи. Няма полза от това някой да гласува против хубава идея само защото я е предложила партия маркирана като "враг".
 
От: Гласуваш за Атака печелиш ДПС

Странно, на регистрацията ти пише май 2013 година. ;)

Само ще заключа, че и двете паритии споменати от потребителя са ми все едно коя е - еднакво големи злета са.
 

Горе