Глоба от Германия

От: Глоба от Германия

Някакво развитие? Ходи ли при адвокати, полиция?
 
От: Глоба от Германия

ходих в Кат гледаха с учи да документа и казаха, че не газ брат чужди езици. Не било документ понеже нямало печат. След като обясних че прокурора е реален с реален телефон и банкови сметки малко се по зачуди. Но след като не било на мое име ме пита закво се притеснявам.
Казах че е възможна злоупотреба с лично данни. Но пък адреса не бил от личните данни. Прверха ме по Егн нямам задължения. Може би е някаква грешка. Поисках да проверя на моя адрес дали има регистрирано мпс, но не могли да проверяват по адреси. Попитах какво да правя за писмото и ми казаха да го държа няколко месеца са всеки случай. Мила родна картина никой нищо не знае и така .... може би е някаква грешка с адреса ида не се притеснявам
 
От: Глоба от Германия

Хвани някой, дето знае немски да се обади и да види за какво става въпрос. На тия нашите недей много да разчиташ...
 
От: Глоба от Германия

Пусни сигнал до "Господари на ефира". Те много обичат такива истории и ще разследват безплатно. Така ще разбереш каква е истината без да се мъчиш много.
 
От: Глоба от Германия

Ти още ли не си пуснал жалба в полицията за измама или кражба на лични данни?

Това, което си снимал са адресите, където писмото може да бъде изпратено, ако получателят не го е получил. Обичайна практика е подателят на писмо от една държава, да иска то да бъде получено в друга държава, ако се наложи да бъде върнато на подателя.
 
От: Глоба от Германия

не съм пуснал защото каквто написах по горе според офицер в Кат ( не казвам че е компентен) адреса не било от личните данни, името е друго на на моето Егн не излиза нищо.
 
От: Глоба от Германия

Какво значение има какво казва офицер в КАТ? Ти нямаш ли глава на раменете за да помислиш какви може да са последствията от твоето бездействие?

Пусни си една жалба за измама срещу неизвестен извършител за всеки случай.
 
От: Глоба от Германия

извинявай ама как немски полицай ще ти е взел егн-то като се водиш избягал, та да ти излезе по егн имаш ли висящо производство или не...
 
От: Глоба от Германия

Ако все още не си подал жалба в полицията за измама, вече си съучастник.

Това, че устно си уведомил някакъв чиновник от КАТ не те оневинява. Ще излезе, че същия чиновник не помни да си му казвал за това и ако го притиснат със записи на охранителни камери ще каже, че сте си говорили за нещо съвсем друго.

Така че, ако не искаш да дойдат да те арестуват като съучастник (и да ти кажат, че си абсолютен престъпник, ако случайно не знаеш, и трябва затова да лягаш на земята), отивай да подаваш жалба в писмен вид и искай входящ номер.
 

Горе