Големият брат ни гледа. Но ние също.

happyslacker

New Member
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Не знам дали бай брадър гледа но бай Путкин и Руските Хазари със сигурност

Ето един коментар от друг форум:

Абе Уикилийкса е съвсем ясен. Извадиха го големия - ний ше разкрием тайни на Китай, на Русия, на САЩ, руските граждани ще останат удивени... па накрая кво става - само материали за Хамериката, за другите - ни дума, ни вопъл, ни стон. хахах както казвал Швейк - работата, значи е съвсем ясна. :) Айде, кат сме от село не ядем доматите с колчетата. :)
 
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Явно американците са по-смели от руснаците и китайците щом само те се осмеляват да крадат секретна информация и да рискуват загуба на работата и влизане в затвора (нали се сещате, че информацията най-вероятно е открадната от служител на съответните служби - външен човек трудно би се добрал до нея).
 
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Да ви кажа тук в Италия доста говорят за това, даже по 15 минути в новините всеки ден. Казват, че повечето документи са откраднати от някакъв 20 годишен, а пък собственика вмомента е в Австралия и не могат да го пипнат ония с черните джипове =) . Тука се гневят много заради Берлускони, написали са, че е подлога на Путин , и че нощите нонстоп в оргии :D
 
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Благодаря за линковете. Полезна информация
 
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Арестът на Джулиан Асандж – подробностите

Григор Гачев (откъс от статията) каза:
През август 2010 г. срещу Асандж е повдигнато обвинение за изнасилване, по оплакване на две шведски момичета, които са се срещали с него при посещението му в Швеция. Оплакванията на момичетата са извършени в един и същи ден, две седмици след като той напуска Швеция, и два дни след публикуването на факта, че Уикилийкс смята да извади на бял свят дипломатическите телеграми на САЩ.

Съгласно оплакването на едната, той е правил секс с нея без презерватив, въпреки че тя е настояла да използват презерватив. Съгласно оплакването на другата, той е правил секс с нея, докато тя спяла, без да поиска съгласието й. Според адвоката на Асандж, и в двата случая сексът е бил по взаимно съгласие, и в будно състояние. (Едната от обвинителките дори е оповестила веднага след секса в Twitter “разкошното изживяване”; след това обаче е положила доста усилия, за да махне туита…) Първоначалното обвинение в изнасилване е отменено веднага от шведското следствие с мотива, че на този етап в оплакванията няма реална база за повдигане на обвинение в изнасилване.
 
От: Големият брат ни гледа. Но ние също.

Тези, които атакуват сайта на MasterCard най-вероятно са същите, които атакуваха и Wikileaks.org.

Напомням, че подобни атаки са престъпление според законите на повечето държави.

Заподозрени за атаките срещу Wikileaks.org са американските служби, които са принудили чрез изнудване престъпници да извършват атаката или самите те са откраднали мрежата от ботове на престъпниците (нарочно не ги наричам кракери или хакери).

Атаката срещу MasterCard.com най-вероятно е направена с цел да се дискредитира името на WikiLeaks - "престъпниците от WikiLeaks атакуват сайта на MasterCard".

Хората, които притежават ботмрежи не се интересуват от морални каузи, те вършат престъпната си дейност за пари. Затова е абсурдно, че атакуват сайта на MasterCard за да отмъстят на голямата лоша корпорация, която е ощетила добрите хора от WikiLeaks. Те вършат атаката, защото са ги принудили или защото са им платили. Или просто някой* им е отнел мрежата и я контролира.

* Някой = американските служби.
 
Последно редактирано:

Горе