Големият брат ще ни задължи да имаме GPS на автомобилите!

Re: От: Големият брат ще ни задължи да имаме GPS на автомобилите!

За това слагайте по два GPS-а - за всеки случай ;) Обаче ако не са много тъпи ще си носят устройство за засичане на сигнали и ще разберат, че нещо излъчва сигнал (и ще го махнат, ако могат).


само ще заглушът гпс сигнала като не може да хване сигнал от сателитите не може да каже къде е евентуално за по сигурно и гсм сигнала

които ще ходи по горите да прави секс с някоя мацка в колата или в някое частно хотелче около града и не искат с гпс-а винетка да го засичат къде е ходил ще трябва да си носи гсм и гпс заглушител за да се защити от полицеиски произвол (информацията да изтече и да бъде използвана срещу него)

ако не друго поне има евтини модели от под $100 усроиство и не е скъп кеф да си защитен

пп Колко са поевтинели технологиите за малко години едно време имаше една стара а8-ца с едни три антени на багажника от където минеше гсмите губеха мрежа :) сега това удоволствие е достъпно за всеки ....
 
Последно редактирано от модератор:
От: Големият брат ще ни задължи да имаме GPS на автомобилите!

Аз все още съм за идеята "чип в задника". По този начин няма да има пропуск, нито с винетки, нито с интернет, нито с нищо. Важното е да знаят както се вика и с каква сексуална ориентация си, а с този чип там, ще е възможно - нали ще има движение. :)

Не мога да повярвам, че дълбаят надолу тези момчета и момичета. Имат да оправят толкова много неща, че няколко хилядолетия няма да им стигнат, а те са почнали с глупостите. И това правителство няма да остане в историята с много успехи, даже ще е поредната издънка. После да не реват, че народа е виновен или миналите правителства, извинявам се но в момента те са тасм и те взимат решенията, което означава, че те са отговорни за всичко ставащо. А аз се оправдаваш с останалите, означава, че цял живот ще се оправдаваш с тях. А това е толкова люзърско, че няма на къде. ;)
 
От: Големият брат ще ни задължи да имаме GPS на автомобилите!

Накрая ще сформиране партия на недоволните граждани и ще се самоиздигнем за управляващи :D :D
 
От: Големият брат ще ни задължи да имаме GPS на автомобилите!

Виц от Шоуто на Слави:

Едно малко Герберче - млад симпатизант на Герб - докато си било само в къщи сучпило една ваза.

Като се прибрала майка му попитала:
-Защо счупи вазата?
А Герберчето отговорило:
-Не бях аз, Станишев е виновен.

Какво свършиха Герб досега: Искаха да ни следят тотално в интернет и с кого говорим през интерфейс. Тръгнаха да разрешават ГМО храните. Спретнаха една веселба на Митниците - 17 процедури за пратка извън ЕС над 15 евро. Сега искат да следят колите. НАП ни тормози повече. Отскоро и НСИ ни тормози.

Останалото, че не е наред Станишев е виновен - не казвам, че е невинен, но има истински проблеми за решаване, а те са се хвнали да тормозят хората.
 

Горе