Готвят европейски закон за затвор за редактори и журналисти

От: Готвят европейски закон за затвор за редактори и журналисти

То по тази логика, аз мога да гледам Декстър и утре да изляза и да разфасовам някой скитник или да гледам порнографски материали и утре заблуден от разкрепостеността на жени в тях, да изляза и да си опитам късмета.

Ами например в USA имало точно такива случаи. В един сайт бях чел точно такива материали, миналата година го четох, но то си беше точно такъв сайт за такива случаи в следствие на подбуждане от някакви фактори. Имаше един куриозен случай който ти даваш за пример за гледане на порно, и си мислиш че и реалния свят е порно и си вадиш тупалката и я размхаваш на улицата примерно.

+18
Значи във Флорида някакъв маняк гледал порно само между медицински сестри и лекарки и пациенти. И на пича му хрумнало да опита на живо и отишъл уж на контролен преглед в поликлиниката, а той взел че си извадил точилката и започнал да я размахва на сестрите. Смятай колко е изпаткан. :lol: Охраната извикали полиция разбира се, и когато го задържали в участъка, той дори бил възмутен защо лекарките и сестрите се развикали и хукнали, ама на филмите как колежките им правели "онези неща", и тези сестри и докторки в поликлиниката също трябвало да му го поемат бастуна дори без им казва, сами трябвало да се сещат още като го видели, това им било работата, нали за им се плащало, дали са хипократова клетва, който е болен от възбуда да го лекуват - това си били думите му в полицейския участък по време на разпит ... :lol: Както и да е - пуснали го и толкова.

Друг случай в Илинойс: някакви гимназисти открили огън с полуавтоматични картечни пистолети в коридора на гимназията и успяли да убият 17 ученика, а другите кой където сварил се изпокрил. Ей така без нищо. Не били нито криминално проявени, даже били от най възпитаните момчета, и изведнъж се сдобили с оръжия и отркиват огън по който им падне, ей така без повод. Причината била играта Counter Strike - пичовете с това се оправдали, че били толкова зарибени от играта че искали на живо да стрелят.

Друг случай в Майями Бийч: младеж издебва в гръб полицай на улицата, взима му палката и пищова, просва го на земята като го удря с палката в главата, от там се качва в служебната полицейска кола и започва да прави изпълнения по шосетата из града до като накрая го спират с барикади на пътя с шипове и му спукват гумите. При задържането е оказал съпротива, с откраднатия пистолет от полицая е открил огън по тях, застрелват го но не смъртоносно, и в болницата признава че бил подбуден от играта GTA :) Искал да опита как се бие полицай на живо, и какво било усещането да откраднеш полицейска кола и да правиш зулуми по улиците.

И поради тази причина искаха да забранят тези две PC-игри Counter Strike, и GTA, но така и не ги забраниха. Искаха даже да съдят софтуерните фирми които са писали игрите, авторите им също. Но така и нищо не им направиха, даже и до дела не се стигна. Който си е луд е луд по рождение.

На мен това ми е една от любимите игри, даже и както виждате и аватара ми е от GTA, вярно че в играта има сцени на мелета по улиците къде с наркокартела, къде и с ченгета, и случайни минувачи, ама на мен до сега защо не са ми хрумвали подобни мисли, да направя GTA-реалност ? Трябва да съм изперкал. Значи всичко е до психика, поне аз така си го обяснявам.
 
От: Готвят европейски закон за затвор за редактори и журналисти

Аз се сещам за по-абсурден случай. Малки деца били много зарибени по "Гумените мечета" и решили да подскачат като тях, тъй като на детското анимационните герои нямат проблем с това. Доколокото си спомням едно от децата беше се пребило при скок от покрив.
Извод: Глупоста не ходи по гората.
 
Опаковка

252612_367674719970857_1407316233_n.jpg


Ограничава се свободата на словото винаги с някакви благовидни предлози. Накрая, като бъде ограничена достатъчно ... ясно какво.
 

Горе