Готовски за Модератор

Готовски за Модератор


  • Общо гласове
    129
Станимир каза:
Anabel - ти си момиче-webmaster ??? :shock:
Мдам аз съм всестранно развита личност :wink:
Ами наложи ми се и станах :)
P.S. да го наречем феномен а не "нещо" :wink:
 
супер ! като се вземем , ще те пускам на PC-то да постваш в блоговете , докато гледам мача :lol: :lol: шегувам се :)
 
Ех хора, тия момичета ще ни изместят скоро, само като си помисля една misscrazy как ме смазваше на Starcraft в Headoff... хахаха а щях да забравя онова момиче дето ме бъхтеше в 3 клас : ] тия жени ш ни убият напрао :D Днес са уебмастъри, а утре ще вземат патлаците и ще ни завземат!
 
Станимир каза:
супер ! като се вземем , ще те пускам на PC-то да постваш в блоговете , докато гледам мача :lol: :lol: шегувам се :)
Хахаха стига уе ей аз първи си я харесах : ]
Анабел, зарежи ги тия, избери мен, ще станем изобретатели, ще правим роботи и ще измисляме какви ли не машини, какво ще кажеш? По-добре е отколкото да тръгнеш със Станимир и се занимаваш с някакви блогове.
 
Хаха мале какви изкусителни предложения, мале мале :oops:
Може ли да си помисля? :roll:
 
На мен ми хрумна една идея. Сега всички ухажваме Анабел, защото във форума почти няма момичета. И си мисля какво ли ще стане ако ида в някой форум, в който има само момичета? Ако аз съм единствения мъж там сигурно ще се скъсат да ме свалят! Но в какъв форум в който има само жени да ида? В кои ли форуми има само женички? Брррр форуми за козметика сигурно : ] А те като видят, че пиша във форум за козметика ще си помислят, че не съм хетеро и няма да ме свалят. Ей да му се невиди!
 
Anabel каза:
DeyanMarkovski каза:
Само да кажа че съм се пазил за теб : ]
Губиш точки :wink:
Хахаха ама защо? Да не мислиш, че ще съм някакъв некадърен любовник? Аз съм гледал в порно филмите как става и мисля че няма да съм чак такова дърво : ]
А! Сетих се как ще стана опитен любовник! Ей, Рекс, ела тука кученце...
 
DeyanMarkovski каза:
Аз даскалото го зарязах още в 10 клас. И ако бях някакво хлапе щях ли да съм online до 2 часа през ножта? Хлапетата не стоят до толкова късно, защото стават рано за училище.
И с какво си изкарваш хляба? Таксиджия, зидар? Просто ми е интересно.

PS. Много тъп аргумент.
 
Gotovski кажи бате какъв модератор искаш да станеш като твоита важна тема за модератора с твоя помош всички я превърнаха в офтопик, ако бях гадно копеле не че не съм щях да я изтрия ама виждам че се забавлявате с простотията и ще ви оставя :), Що се отнася за 6000 поста виж колко са офтопици, да не говорим че и в сериозните теми 80% от контента вече е офтопик, следователно ако изтриеме офтопика постовете ще намалеят драстично :)
 

Горе