Предлагам: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

Само да препоръчам колегата. 2-3 пъти съм се възползвал от услугите му и всеки път се е справял отлично!
 
От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

Мерси, е имам и лоши моменти, когато музата ми е в почивка;-), но това е нормално, когато има творчески момент в дейноста която извършваш съществува риск от не до там добри попадения, но в повечето случай ми се получават нещата;-)
 
От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

0abc23b00ed9e56e.jpg
 
От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

ПрИмоцията беше до 15-ти, но пиши ми на лични за какво става въпрос и ще измислим нещо;-)
 
От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

Пускам още една промоция:

"ЛОГО ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ":)

Една част от логата които съм показал и ще показвам тук, са взели участие в конкурси, ако някое от тях ви допада и считате, че графичния елемент ще пастне тематично на вашия сайт/дейност, пишете ми, дайте и вашата оферта за съответното лого(не по-малко от 2000ст;)), разбира се логото не трябва да е спечелило или продадено на друга фирма.

От показаните по-горе лога на тази страница Барокови Мебели е на БГ фирма и FPV FLYBOY второто от горе на долу е продадено на Канадска фирма, това непосредствено над този пост в момента участва в конкурс, който не е приключил все още, след приключване и то е свободно, ако не спечели разбира се;).
Правя това защото е жалко някой сравнително добри лога да хващат прах по папките в компютъра ми:)
Разбира се текста ще бъде сменен по ваше желание.
 
От: Графичен дизайн и обработка на изображения от WEBSOLUT

Освен, че може да си харесате някой от дизайните ми на лога, които са участвали в конкурси и не са спечелили и да ги вземете за жълти стотинки, разбира се след като заменя текста с името на вашата фирма или сайт, пускам и още една промоция или по точно продължавам предишната, ще я озаглавя „НИСКОБЮДЖЕТНО ЛОГО“, тоест вие определяте средствата които сте готови да отделите за дизайн на лого, като те са правопропорционални на сложността и конкретната ви идея, колкото по-точна е вашата представа толкова и цената е по-ниска.
Запазвам си правото да определя неснижаем минимум и да откажа прекалено ниска оферта:wink:

За да добия обаче максимална представа за вашето виждане и идея ми е нужен един малък Brief, който може да копирате и да отговорите накратко.

Brief за изработка на лого

1. С какво се занимава компанията ви и защо се нуждаете от дизайн?

2. Какво очаквате от дизайна? Опишете критериите си за успешен проект. Например, искате той да представи вашата компания, като една от най-креативните и бързоразвиващи се фирми на пазара.

3. Кой е целевата аудитория? Опише идеалния клиент на компанията. Например: вашият идеален клиент е мъж на средна възраст и обича риболова.

4. Какво е посланието, което искате да предадете с вашия проект? Какъв е вашия слоган?

5. Какво не искате да има в дизайна. Примерно, не искате оранжев цвят, поради това, че не го харесвате или поради факта, че това е цветът на вашите конкуренти. Не искате триъгълници в дизайна, защото мразите геометрията от малки:mrgreen:.
 

Горе