Грешка при връзване на PayPal акаунт към eBay акаунт

Pater

New Member
Здравейте,
редовно използвам PayPal акаунта си, който е бизнес акаунт за работа с eBay акаунт в eBay.com. Скоро направих нов eBay акаунт в немският eBay. Когато се опитах да вържа PayPal към eBay акунта ми зарежда страницата за вход в PayPal, но изписва тази грешка - Die letzte Aktion konnte leider nicht abgeschlossen werden ( Unfortunately, the last action could not be completed.).
Та въпроса ми е има ли някой подобен опит с PayPal и eBay.de и ако да, как може да се разреши този проблем.
Благодаря.
 
Здравей, да, това го четох и опитах. Изтрих история, бисквитки и т.н. Проблема е, че от ebay.de не мога да линкна paypal. Иначе влизам в пейпала си без проблеми. Благодаря за помоща. И....ново 20...вечерта след като бях опитал да направя това получихм мейл от ebay.de, че ми спират акаунта - безвъзвратно. Бил съм нарушил нещо. Без да обясняват какво. Така и не мога да разбера какво точно съм нарушил от политиките им.
 
Понякога тези компании не са много адекватни, а съпорта им е от тъмнички хора, които още по-малко знаят какво правят. Често се случва да е грешка, но според мен е редно да влезеш в някаква комуникация с някой от съпорта там. За жалост и той отговаря от дъжд на вятър, но все пак е редно да се опита. А и кой знае, може наистина да имаш повече късмет от всички останали. ;)
 

Горе