Група набира фрийленсъри

От: Група набира фрийленсъри

Хайде бе ОРА,никой ли не сака да изкара 10 лъвчета.

Допълнение към правило 1(и единствено):при евентуално неизпълнение на облога,(моя милост или 1-я приел облога чрез ЛС както е указано в правилата),злоупотребилият се задължава да пусне тема в раздел офтопик с наименование:''АЗ съм скамер ".

АЙДЕ,АЙДЕ НЕ СЕ СРАМУВАЙТЕ.
Не предлагай такива оферти :) Блинки лесно може да спечели :)
 
От: Група набира фрийленсъри

Ама тия ем са нагли, па и си вярват на всичко отгоре.... Малеее мале :)

Още в първия им пост се чете липса на уважение, което е почти сигурен признак, че офертата е СКАМ. Просто сериозните хора не подхождат така.
Ама човек трябва да се опари няколко пъти, докато се научи да ги надушва такива.
 
От: Група набира фрийленсъри

Здравейте,

преди няколко дни се свързах с т. нар. МД Груп по отношение на един уебсайт, който беше копие на нашия и имах желанието да го закупя, за да използвам 100те вече готови статии на техния уебсайт. Също така от същата група ме уведомиха, че разполагат с над 30 професионални преводача, които поради огромните обеми работа могат да предлагат сравнително по-евтини услуги отколкото тези, които са в момента на пазара.

Замислих се над предложението им, защото ние сме компания, която разполага с няколко потенциални проекта за които е нужно повече съдържание за да се наложат на пазара. След кратък рисърч, попаднах на тяхна обява отпреди няколко дни в БГпроекти, а там видях препратката към този сайт. Работата ми е ясна. М/у другото, в случай, че има някой сериозно излъган преводач от тях, мога на ЛС да го насоча към телефона на човека с който говорих.

---СЕГА---
Във връзка с горното обяснение и с оглед на това, че МД Груп ме излъгаха за способностите си икапацитета си, предлагам на всички преводачи, които са заинтересовани - нека се свържат с мен, за да говорим по работа. Подписвам авторски договор (губите 10% от всяка сума по договора, но пък отчитате парите пред държавата), плащам в аванс тест до 5-6 човека, които имат самочувствие че са способни. В случай че има наистина сериозни хора със способности в онлайн журналистиката, бих ги заел с постоянен обем от работа.

Това е, поздрави!
Марто
 
От: Група набира фрийленсъри

Сега видях скрийншота, който сте публикували. Всъщност предполагам че проблемът е в парите, за които говорихме с МД Груп - трябваше преди 19ти да дадем отговор с моят партньор, за съжаление обаче се забавихме и едва вчера успяхме да се срещнем и да обсъдим плановете за инвестиция в проеводачи. Предполагам, че това е причината за този "non UPS" фейл, който е леко съмнителен, при положение, че сайтовете на МД Груп са хостнати на суперхостинг БГ - една от най реномираните фирми за хостинг в България.
 
От: Група набира фрийленсъри

Днеска получих емейл от МД груп.. искаха ми данните за да ми платят.... нека видим дали е стане това чудо... след 10 дена чакане наи накрая отговор...
 
От: Група набира фрийленсъри

Дано наистина са сериозни тези Мд груп Msecurity, късмет, аз вече не се и надявам.,,,
 
От: Група набира фрийленсъри

Ще може ли и на мен да ми изпратите имейла за връзка, ако офертата е все още валидна. Благодаря :)
 
От: От: Група набира фрийленсъри

Ще може ли и на мен да ми изпратите имейла за връзка, ако офертата е все още валидна. Благодаря :)
Ти прочети ли цялата тема?!?
Не разбра ли че не плащат тея.... според тебе зако има 9 страници.
Ама тея не ми платиха само дет ми пратиха мейла тяхната мама да е*а
 
От: Група набира фрийленсъри

Вчера и аз получих имейл от MD, с който ми поискаха данни, за да ми преведат парите. Ще пиша допълнително, ако има някаква развръзка.
 
От: Група набира фрийленсъри

Хихихих и аз ще пиша.
Колеги аз викам ако дадат парите дайте да ги изпиим :D
 

Горе