Гугъл относно duplicate content

От: Re: Гугъл относно duplicate content

ще ти е много по лесно да ранкнеш уникален контент (в пъти по лесно) отколкото дупликеит ама всеки си решава особено за чужбина

Напълно съм съгласен с теб , но сам знаеш , че понякога и с дупликейт може да се задържиш на върховете доста дълго ( говоря ти за нашия стар приятел от русия) , още си седи там тоя мишок :)
 
още ли е там този :) както се казва от толкова отдавна е там че него го мисли за уникалния :) ако пускам нов сайт за неговите киурди обаче ще платя да го пренапишат ако ме мързи сам :) ЧНГ и успех бате :)

и все пак за начинаещите да си знаете че е в пъти по лесно с униклани стаии :)
 
От: Гугъл относно duplicate content

Седи там защото е много силен с линковете (линк билдинга му е къртещ), контента му е явно 2-рото нещо, което гледа. Ако въобще го гледа. Старост на сайт....и т.н. Абе ще му мине времето и на него, то си е в реда на нещата. Още няколко стотин като него да излязат, той трудно ще успее да компенсира с линкове, освен ако не го брави в промишлени количества.

Представи си колко по-лесно щеше да му бъде ако контента му беше уникален. Нямаше да събира линкове от кол и въже за да го избута за тези фрази. Абе има си начини. И това го виждаме всеки ден в мрежата.
 
един пич с нетурк от 60-тина добре ранкнати сайта и още достра неракнати ;) за него няма ъпдеит от няколко години не е мръднал все си е ранкнат добре... а вече е доста дуплиекит (ползва стандартни текстове на темплеитите) аз затова се ебавам че него че толкова отдавна е там че г го мисли за уникланит варият :)

в афилиейт маректинга / дропшипинга всъшност това идеята не да направиш бърз удар а да се ранкнеш и да си останеш там и да имаш устоичиви / растящи месечни приходи спред развитието на нишата в кото оперираш и общото ниво на развитие на интернет търговията...
 
Последно редактирано от модератор:
последно като съм провервал бяха към 2к видими с линк: ама вие си гледаите конкрентната ниша / киурд за които оптимизирате какво и с колко се ранква общо взето навсякъде е различно
 
От: Гугъл относно duplicate content

Не е чак толкова непостижимо (поне така си мисля де). А ключовата дума, за която се бори за какви търсения говорим месечно?
 
Последно редактирано:
От: Гугъл относно duplicate content

Вчера попаднах на една негова статистика (случайно) - единия му сайт има 70000никални на месец , което на някои може и да им се струва не чак толкова много , но като се има в предвид каква е конверсията .....остава само да гадаем , дали си сменя поршетата през седмица :)
 
От: Гугъл относно duplicate content

В последно време сайтове с неуникално съдържание се чувстват отлично в индекса и не само с неуникално съдържание, а и с един и същи дизайн.
т.е. взимаш един сайт и го клепаш без никакви изменения на още 10 домейна.
Всички ще са в индекса и линковете ще им работят.
Доказано!
И това ще продължи още дълго, защото Гугъл явно няма готов алгоритъм за отсейването на тези сайтове, а хората които работеха на ръчна проверка не стигат след уволненията.
Така че мога да твърдя че 2009г. ще е годината на дубликатите...за съжаление.
 

Горе