Дайте експертно мнение

GGG

New Member
Здравейте, преди 2 дни стартирах едно сайтче, с което мисля аз да се занимавам. Не за друго, просто ми е много интересно. Казва се www.bgcrime.com.
Мисля да го разделя на 3 секции, актуално (актуалните престъпления в България и света, демек 40% от новините :)), черна хроника 9акцента на големите простотии в нашата малка държава (примерно катастрофа Хамър, каран от пияница, рекламно лице на кампанията Не карам пил или пък някой доклад на Олаф) и последно Истории. Тази последната секция е моето участие. Тука ще пускам истории за обири, измами, гангстери, тайни общества включително и филмчета.

Разбира се искам сайта да стане популярен
Въпроса ми към специалистите е следния. Според вас, при положение, че ще има много уникален контент, за някой интересен, коя методика е по-добра: Стандартно сео по ключови думи и гугъл пр или гурила стратегия с културен спам и надежда да се закачат потребители заради интересното съдържание?

Предврително благодаря за мненията.
 
От: Дайте експертно мнение

"Стандартно сео по ключови думи и гугъл пр"

остави ги тия другите бози...

освен от търсачките хората и от "уста на уста" ще си популяризират ако им е интересно.
 
стандарно сео + където имаш слотове по подписте го добави + ако имаш нещо полезно по някоя във форум в които пишеш тема пускаи линк до статията на сайтата да трупаш диип линкове....
 
От: Дайте експертно мнение

извинявайте че се намесвам в темата, но какво означава диип линкове и таргет линкове ?!
 
От: Дайте експертно мнение

Новините ги пренаписваш или само копи пейст
 
От: Дайте експертно мнение

По принцип съм си ги купил, но като гледам и половин България също, та ще се наложи да ги пренаписвам, историите са изцяло авторски.
 

Горе