Дайте съвет за рекламен бюджет

sabir

Member
Здравейте предприемачи!

От години не съм влизал във форума признавам си 😁

Имам нужда от вашите съвети.
Става въпрос за един рекламен бюджет дет трява да се изхарчи :cool:😂

Сега сериозно,
правя реклама на един бот който трейдва крипто. Вече втори месец се надцакваме с реклама при Зукър. Те не обечат много криптото 🤣

Въпроса ми е какви са ми алтернативите? Дали да започна с гугъл реклама първо или някоя БГ.платформа? И коя бихте ми препоръчали?
Също съм ОК да платим-пробваме директна реклама на ваши сайтове със доказани посещения. Това което ме интересува е крайния резултат, не колко хора ще ми докарате, а реално колко хора може да се регистрират при нас. Знам че никой, даже Зукър не може да ми каже това ама пробваме и правим сметките.
 
Щом те интересува колко хора ще се регистрират трябва по-скоро да се насочиш към афилейт програма или нещо подобно.
 
Защо точно мислите, че Facebook е правилната аудитория? Защо този бюджет не отиде по информационни статии и ревюта в финансово ориентирани сайтове? Според мен това ще бъде доста по-добра инвестиция с добро ROI. Виждал съм реклами на крипто продукти във фейса, но честно казано ми е било малко странно, защото има къде къде по-добри места за реклама. Отделно с това може добре да се подкрепи SEO-то на самия проект. Междувременно няма нищо лошо да се пробва с платена реклама в Google. Вижте и други социалки като Linkedin, Twitter (вече X).

Колко хора ще се запишат зависи не само от това колко таргетиран трафик ще си подсигури платформата, но и с какво предложение ще изскочите и каква конверсия има самия лендинг. Ако това е изчистено и вече подготвено (с времето ще се изчистват тези елементи все повече), то тогава освен таргетиран трафик, то нищо друго не можете да направите.

Създайте и subscription мейлинг по сайта си, с който да събирате и потенциални ползватели на услугата ви.

Може да пробвате да направите няколко ревю видеа, да отворите YouTube канал и да оптимизирате там с цел трафик към проекта. Има сигурно адски много форуми или такива, в които крипто темите са доста силно застъпени. Аз бих налазил и там. Създайте си рейтинг по сайтовете като тръстпилот, нишата също има някои нишори блогове и статии, в които ревютата биха довели доста таргетиран трафик. Има много по-подходящи платформи от Facebook, които ще оправдаят в пъти повече бюджета ви.
 
Крипто във фейса??? Това като го видя честно е нещо скемърско и определено имат причина да се сърди Зуки.

Сериозните бизнеси използват сериозни платформи, за да достигнат до сериозната си аудитория. Фейса е за кибици и някакви много по-общи и елементарни консуматори.

Статии са му майката според мен. И ако може да се набуташ по някакви събития. :)
 

Горе