Дайте съвет как да го монетизирам сайта

ghost

Member
Значи ползвам easytrader и до края на март месец имах доволно количество кликове а бях сложил само два банера който се въртяха 3 месеца но по някаква случайност собствениците на банерите ме блокираха накрая на март. И така сложих други банери и от тогава имам едва по 4-10 клика на ден и на всичкото отгоре не ми отчита правилно импресиите в easytrader примерно там имам 6 000 а иначе сайта прави 13 000 - 15 000 и банерите са на всички страници. Дайте съвет как да го монетизирам сайта защото ако не направя нищо ще ме друсне още повече кризата :) Ползвах и adsense но правех по 30 цента на ден. Става въпрос за сайта в подписа ми.
 
От: Дайте съвет

Директна реклама. Свържи се с някой от сайтовете, които предлагат доставка на храна по домовете, пицарии с доставка и т.н.
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

Преди се свързах с едни по майл но явно не съм толкова убедителен и нищо не се получи :) Но това не пречи пак да се опитам.
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

има доста правописни грешки в някои от рецептите - прегледай ги с spellchecker.

възможно е такива елементарни подробности да отблъснат евентуални рекламодатели, и както каза вецков свържи се с рекламодатели, дори да си пробвал опитай отново

събери всички рецепти в един или няколко пдф като ел.книга и ги продавай с смс - аз не бих очаквал чудеса, но все пак е източник на приход особено ако успееш добре да комбинираш рецептите
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

Дам не ги бях забелязал, че са с толкова грешки. Това са тези който още в началото съм ги писал и в бързината съм допуснал мноооого грешки иначе от 1 година вече ги проверявам за правопис. А за книгата добра е идеята трябва да го пообмисля :)
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

с адсенс е още по зле има по 3-4 клика за по 20-30 цента на ден, гледам няма реклами подходящи за моя сайт явно щото се въртяха 2 едни и същи...
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

и това ще стане :) само, че сега нямам време да го преведа а и английския не е моята сила :)
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

в тази ниша с рецептите трудно се изкарват пари.защо не направиш оптимизираш сайт,чиито думи са доста по скъпи на клик?има думи,които на adsence са по 4-5 лева на клик(в bg имам предвид)
 
От: Дайте съвет как да го монетизирам сайта

Не знам кой ви заблуждава, че чрез оптимизация за скъпи думи ще изкарате повече пари. Не забравайте, че обикновенно предлаганите цени от рекламодателите са максимални, т.е. обикновенно ви се дава по-малко. По-големи цени за клик се дават на сайтове с по-разнообразен трафик.
Казано с други думи, може да оптимизирате сайта си за най-скъпите думи струващи по 5лв за клик (примерно), но заради това, че Google не харесва сайта ви и трафика му, пак може да ви плаща по $0,01 за клик за абсолютно същите скъпи думи.
 

Горе