От: Данъци??
Добре казано е даже, за мен си е дарение - даваш пари на бедните (държавата). Ако беше данък щеше тогава да получаваш нещо за него - добро:
1. Здравоопазване.
2. Образование.
3. Пътища.
4. Защита от престъпност.
.....абе какво се хабя, всичко е шит.
Законодателството им е скапано и не разчитайте скоро да се оправи, така, че плащайте си там данъците, каквито и глупсоти да гласуват. А те ще ги гласуват.

И опредлено не може това да се декларира като доход, то няма както се вика основание за плащане.
Да и тази система, описана от хепислакъра, е такава, защото горе са смотльовци и не могат по друг начин да го направят. Яко във власта няма мафия, значи не си се събудил (все още си посиваш). Данъчните и те милите са умрели от мизерия, ама нали такова са учили, а хейтърлъка с времето идва. Тук духа и тялото трябва да са в пълна храмония, за да се постигнат максимални резултати.
Едно е важно да стане ясно от поста ми, декларирайте и плащайте данъци. Знам, че не е редно да се прави, на база това, което получаваме в замяна, ама такава ни е скапаната държава. Нямали бюджет, не знма си какви путьовски оправдания, ама ние като тръгнем, да си плащаме данъците на мрънкаме като жеснки полови органи, че и по телевизята ги гледаме, че са смотани. Срам, майка.