Да Ви се представя

jonathan

New Member
Първо искам да се извиня, ако не съм оцелил правилният раздел за целта.

Понеже съм новорегистриран тук, но пък с интерес следя темите в този форум, реших да се регистрирам и аз.

Казвам се Владимир Писарев на 27 години съм. Хобито ми е да пия бира (колкото повече, толко повече).
Занимавам се има няма 14 години с ремонт на настолни и преносими компютри. Не съм в онлайн бизнеса (поне за сега). Доста често влизам във вашият форум и чета с интерес по темите, които обсъждате. Смея да твърдя, че съм научил доста полезни неща от този форум (сигурен съм, и че ще продължа да научавам за вбъдеще).
Преди доста време, имах желанието и амбицията да се занимавам с програмиране (Assembler; C++; C#, Python и други такива разни неща). Също така бях започнал да се информирам и за PHP, JavaScript (понеже много хора в миналото (2005-2006 година), ми обесняваха, как в JavaScript е бъдещето), дори бях започнал да уча и флаш. Уви..... твърде много информация, а на вън има количества бира, които трябва да бъдат усвоени :)
Разполагам (както вече казах на един от адмнистраторите на сайта) с доста голям набор от скриптове, CMS-и, онлайн игри и прочие. Продължавам в свободното си време да човъркам из готови скриптове с цел, аджеба нещо да ми влезе в "китарата" . Набора от саитове, скриптове и прочие съм склонен да подарявам. Не съм тук да продавам чужд труд (под чужд труд разбираите неща които са правени от мои познати и приятели).

Ами това е за мен. Надявам се тъпото ми представяне, не Ви подведе за личноста ми.

С Уважение:
 
Последно редактирано:
От: Re: Да Ви се предсравя

Здравей и добре дошъл тук при нас. ;)

Представянето с го биваше и ти пожелавам успех тук, смятам, че ще намериш не само полезна информация, но и съмишленици и приятели. :) Наздраве. ;)

Сигурен съм в това. Именно, защото смятам, че тук има много креативни, и прогресивни хора, се регистрирах (и държах да се регистрирам) при Вас.
 
От: Да Ви се представя

Собствена фирма или бачкаш за някой?
 
От: Да Ви се представя

Добре дошъл. Както сам написа - има какво да се научи тук. Успех с дейността ти!
 
От: Да Ви се представя

“Който не пие или е болен, или е долен.” :beer:
 
От: Да Ви се представя

Собствена фирма или бачкаш за някой?

Имам регистрирана фирма, но не е пусната в действие. Назначен съм на работа във фирмата на мой роднина (също в този бранш). Предимно работя в къщи :) Фирмите, които са в нашият град плащат 80 лв на седмица, което е смешно.
 
Последно редактирано:
От: Да Ви се представя

Е, и?
Покажи какво правиш, не какво ще учиш. Нищо лично де, мен ме нахраниха супер яко като се появих за първи път, ама мисля, че разсеях всякакви съмнение относно компетентността ми в областта, в която съм силен - как се правят пари от нищо. :D
Поздрави.
 

Горе