Да ви се похваля и аз ... :)

Jordan Enev

Active Member
Здравейте скъпи съфорумници,

Далеч беше датата на последния ми пост и още по-далеч е 2009 година, когато се присъединих във форума! :)

Моето начало в IT света и кариера започна от този форум и съм изключително благодарен на всички вас!
Първоначално започнах да предлагам SEO услуги (още в ученически години) и като всяко нормално човешко същество, търсещо предизвикателство и развитие, се преориентирах в Web development. Вече не ми беше достатъчно да оптимизирам на клиентите сайтове, а как са изградени те! Интересен факт е, че мой клиент тогава, вече 6 години е и мой работодател / колега / приятел! Ех какво нещо е живота! ;)

Това беше много, много кратка ретроспекция. Пиша ви да се похваля каква нова стъпка, предприех заедно с моята приятелка (която и тя е член на форума). Заедно с нея обичаме да пътуваме и да откриваме красотите на нашата Родина! Повярвайте ми - имаме изключително красива страна! Преди известно време ни хрумна идеята да съчетаем полезното с приятно и преди няколко седмици създадохме и стартирахме първия наш съвместен проект Роден Пъзел - колекционерски пъзели на български забележителности. Първия наш произведен пъзел е от сантиментално място за нас - Трявна, като го кръстихме "Символите на Трявна". Неколкократно сме посещавали това красиво местенце и сме се наслаждавали на местните занаяти, красиви улички и гледки.

Та така ... Похвалих ви се и аз! За по-младите колеги - поставяйте си измерими цели, гонете ги и се развивайте постоянно!

Ще се радвам да споделите обратна връзка, как ви се струва идеята и ако имате предложения или въпроси - то оставам на разположение! :p
 
Харесва ми идеята. А примерно като си закупиш пъзела, има ли информация за мястото. Примерно пъзел на Шипка и към него да има книжка или брошура с историята му. Успех с проекта Ви.
 
Здравейте и Ви благодаря за коментара :)))

Идеята Ви сме я обмисляли и определено ни допада. Към момента не включваме допълнителна информация в самата кутия, но определено е в умовете ни. :)
 
  • Like
Реакции: mtpv
Онлайн също може да се измисли да се играе, безплатно, и оттам вече да си рекламирате и физическия продукт.
 
Страхотни идеи! Момента с геймифициране също го обмисляхме. Съвсем скоро ще пуснем и уеб сайт (+ възможност за поръчване) и ще приоритезираме предложенията :) :) :)
 
Страхотна идея и много големи поздравления от мен. Ти си много добър примерн за това какво прави човек с желание и усилия. Аз искам да те питам две неща, ако може: колко пъзела е цялата серия и ако набере популярност мислиш ли да пуснеш 3д такива. Ще е яко, от дърво за предпочитане, че най добре стои. :)
 
Не е на много завишена цена, може и да има успех. Все пак сега на мода да е да си патриот.
 
Последно редактирано:
Страхотни идеи! Момента с геймифициране също го обмисляхме. Съвсем скоро ще пуснем и уеб сайт (+ възможност за поръчване) и ще приоритезираме предложенията :) :) :)

По-добре направете мобилно приложение за игра, вече всички цъкат през телефоните, компютрите стават отживелица :)
 
То предполагам сте се сетили и сами, но все пак, подбирайте до колкото е възможно снимки, подходящи за пъзел. Тоест да няма големи области с един и същи цвят и да не може да се разбере как да се подреди.
Идеята с брошура включена към пакета, където има информация и още снимки, ми допада. Може и да се вземат пари от хотели разни за да им включите реклама вътре, хехе ;). Но това по-нататък.
Поздрави.
 
@Blinky 3D пъзел е интересна концепция, но към момента фокусът ще е върху класическите пъзели :)
@KISS - определено! Не е вариант всичко да е зелено или синьо :)
@slavchev - Една от целите ми за 2017 е React Native / Nativescript и нещата могат да се съчетаят ;)

Благодаря за коментарите! :)
 
Определено идеята е супер, желая ти безпроблемна реализация и много успех.
Хубаво е човек да вижда хора който съумяват да реализират идейте си, няма какво да добавя освен, че и на мен ми допада съвета на mtpv
 
Здравейте отново! :)

Преди седмици пуснахме и втория наш пъзел от колекцията - "Величието на Шипка"!

Мога да споделя, че идеята се харесва и че вече имаме верен брой фенове, които събират колекцията.

sh1.jpg
 
Подкрепям, идеята е много добра и надявам се доходна, защотото все пак каквото и да си говорим става въпрос за пари :)
 
Да приемем че искам да стана ваш дистрибутор за Америките, 10% приемливо ли е за вас? Няма нужда от нищо, освен файла и разрешение. Принтирането ще е тук, координиран маркетинг, прозрачност на продажбите. Мнения на съфорумците?
 
Интересно предложение @obione, за което ти благодаря :)

Ще бъда напълно искрен - взели сме решението, че в началото ще развиваме проекта по начин, чрез който ще имаме пряк досег до нашите фенове и всички съпътстващи процеси. По този начин трупаме ценен опит, предваме личното си отношение и послание, получаваме неподправена обратна връзка, полезни и интересни контакти и не на последно място - отговорността за успеха / провала е изцяло в нашите ръце.

Благодаря ти още веднъж! Сигурен съм, че с опита и разрастването на идеята - то ще ни хрумват интересни планове! Страницата със сигурност не е затворена и ще се радвам да поддържаме контакт.

Също ми е интересно мнението на съфорумниците :)
 
Да приемем че искам да стана ваш дистрибутор за Америките, 10% приемливо ли е за вас? Няма нужда от нищо, освен файла и разрешение. Принтирането ще е тук, координиран маркетинг, прозрачност на продажбите. Мнения на съфорумците?
Избери си една сток фотография на шипка, кръсти го отечествен пъзел и си ти. Не ти трябва разрешение.
 

Горе