Търся: Да закупя или друг вариант да ползвам дългосрочно голяма Фейсбук страница - над 250к фена

Статус
Not open for further replies.

silviakostova

Member
Рейтинг - 100%
1   0   0
Здравейте, нуждая се от голяма Фейсбук страница, в която да поствам уникални статии от дамско онлайн списание. Материалите са качествени и интересни, но имам проблеми с разпространението им във фб.

Имам отличен опит в развиването на фб страници, наясно съм с всички изисквания на фб - какво харесват ботовете и какво филтрират. Също така с честотата на публикациите, както и със съдържанието, което е най-благоприятно за постване.

Ще кажа само, че в страницата, която развивах досега и с която вече нямам нищо общо, за около 5 месеца феновете се увеличиха с 20-30 000 - напълно по естествен път. Без да е платено и стотинка. И без страницата да е наказвана нито веднъж, по какъвто и да е повод!

Така че, ако някой има голяма страница, която му "събира прах", дори само да ми я даде да я развивам, ще му бъде доста рентабилно.

Предпочитам, разбира се, покупка.

Може и на бартерен принцип - изработка на сайтове, магазини, всякакви онлайн платформи, качване на продукти, писане на качествено съдържание, пиар, реклама, всичко, което можете да се сетите. Без СЕО само.

Очаквам предложения на ЛС.
Успешен ден на всички!
 
Мога да ти дам достъп да пускаш неща в няколко мои страници които са свързани със сайт за обяви, ако има нещо което би се свързало с тематиката. Не искам бартер за нищо както и не искам пари, страничките са малки, но 80 процента от потребителите са активни, пускам не само обяви, но и публикации в тях. Поиздрави!
 
За всички, които са притежатели на големи фб страници, КОИТО НЕ ПОЛЗВАТ или НЕ ПЕЧЕЛЯТ от тях, а имат бизнес, имам специална оферта, на която няма да могат да устоят:)))
Пишете ми на лично, моля, тук няма да я споделя. Държа също да се чуя лично по телефона с човека, с когото евентуално ще работим.
 
Последно редактирано:
Статус
Not open for further replies.

Горе