Да не сме се наговорили за чупене на рекорд?

delta_force

Active Member
Преди няколко минути забелязах, че най-много посещения на форума е имало на 14 март 2008. Днес, около 1 година по-късно виждам, че има повече хора и подобряваме постижението! :) Да не би да има някаква традиция да се събират много хора в определен ден в годината или подобряването на рекорда за "най-много посетители" е просто съвпадение. Просто днес като никога има много повече хора онлайн и ми направи впечатление :)
 
Честито! Какъв беше предишния рекорд? 379 човека в момента, наистина необичайно много. Струва ми се, че за толкова много посетители трябва да има по-голяма активност от настоящата обаче (нови теми и постове). Не мога да повярвам, че повечето само четат без да напишат нещо :)
 
От: Да не сме се наговорили за чупене на рекорд?

~320 беше (нещо такова ми се върти в главата)
Повечето хора са като "гости". И аз бях така - 2 месеца преди да си направя рег почнах редовно да влизам във форума, попивах инфо и после, когато ми трябваше да попитам за нещо си направих рег.
 
От: Да не сме се наговорили за чупене на рекорд?

онлайн 445!

или сме много изморени или сме си омръзнали че даже и не чатим :)
 
ами не точно не миавало над никога над 2 процента като с пхпбб преди година си беше постояно 1 и малко... не ми е ясна формулата по която бг хостингите смятат в минути на ден процесорното време а.... не съм се интересувал никога... вероятно затова
 
От: Да не сме се наговорили за чупене на рекорд?

Чакай малко бе батка, whois-а казва,че форума се хоства в Монреал, къв бг хостинг кви 5 лева? :shock:
 
Ахам и аз отклоних темата към бг хостингите щото тука като си говорите че товари си говорите за минути процесорно време на ден... от къде да знам дали товари 60 минути на ден както го смятат в бг? По цял свят го показва в проценти и имаш разрешени пикове а не минути на ден ....
 

Горе