Да обичаме планетата, като обичаме себе си !

CTAH

Well-Known Member
d5cab06438194130bd882bc0be2d51bc.gif


Потреблението на електроенергия се увеличава всеки ден, и всеки ден има нови и подобрени методи за производство на зелена и чиста енергия. Слънчеви панели, вятърни турбини, енергия на вълните, геотермални, централи на биомаса ... И много предлагат устройството за генериране на енергия от вашите движения. Това е, да носете някоя джаджа за зареждане на друга.

PornHub решава да в крак с модните тенденции и да се грижи за околната среда. За това, те предлагат концепция с гривна, произвеждаща енергия от движението на ръцете - Wankband (band - гривна и Wank - процес, заради който посещавате PornHub). Може ли да се съчетае напълно естествено "полезното с приятното"? Както се посочва в рекламно видео, "Обичаш планетата, обичаш себе си."

[video=youtube_share;RzjeAaLbM5k]http://youtu.be/RzjeAaLbM5k[/video]


Въпреки, че в рекламната се използва игра на думи "мръсна енергия", тя в действителност е напълно чиста. Малко топче вътре в гривната генерира електричество при движение, след което можете да го свържете към всяко устройство за зареждане през стандартен USB-порт.

За съжаление, техническите параметри на устройството все още не са известни, а самото то е в процес на разработване. За желаещите да бъдат бета тестери има уебсайт.

Устройствот може да се зарежда и докато тичате или спортувате
 
От: Да обичаме планетата, като обичаме себе си !

Wank band? Love the planet , while loving yourself ? Porn Hub..... Устройството може и да може да се зарежда докато тичате или спортувате , но най-добре се зарежда като гледате каналите след 12 :D
Прилича на простотия....
 

Горе