Деитинг сайт на много езици

badboykz

New Member
Значи купих си домейн и хостиг и искам да ви попитам за една моя идея. Реших да направя сайт за запознаства на почти всички езици .. вапроса ми е дали според вас такъв сайт би могъл да има добро бъдеще смисъл посещаемост и т.н
 
От: искам съвет относно ....

Принципно всичко е възможно, но зависи изцяло от теб дали сайта ще просперира. На всички езици ще ти е доста трудно, ще ти трябва огромна инвестиция за такова нещо... Като пример за преуспял сайт в тази ниша ще ти дам Adultfriendfinder.com. Адулт сайтовета са едни от сайтовете с най-голяма посещаемост така че това не е проблем стига да знаеш как да докараш хората при теб.

Успех с начинанието.
 
От: Деитинг сайт на много езици

Здравей и добре дошъл.
Идея не е лоша, но имай предвид колко е голяма конкуренцята - трябва тук да се пипа с нещо уникално, различно от останалите - и добро изграждане на бранда. :) Сигурен съм че си подбирал добре домейна, това ще ти гарантира това.

Ако идеята ти гопада, направи я. Предполагам че ще хванеш поне 5-6 езика, които е добър бонус. Това е добре.:) И между другото, добър пример за думите на Philvenkov е ГепиМе.бг. :)

Успехи в начинанието.:)
 
От: Деитинг сайт на много езици

много мерси ... просто прегледах темите и видях че сайтчето е супер и адски много се чудех с кой да се консултирам :)
 

Горе