Депутатите не харесаха новите си коли

blackout8

Well-Known Member
Червени депутати останали недоволни от средния клас возила, на които ще ще се возят от началото на 2013 година. Социалистите, които ползват служебни автомобили, били категорични, че новите "Фолксваген Пасат" щели да излязат много по-скъпо. отколкото ако им били доставени мерцедеси и беемвета. Те се аргументират с разходите по сервиз.

http://www.novini.bg/news/98686-депутатите-не-харесаха-новите-си-коли-page_id1.html
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Горкичките цоциалисти. А що не вземат да ходят пеша, а?
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Живи да ги ожалиш.

Депутат - депу сапиенс: Нагло и лицемерно подобие на човек, винаги гладно и жадно, алчно и безскруполно. Естествения му хабитат е винаги върху гърба на електорат (електо сапиенс). Склонно към доживотен паразитизъм.
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

60 000 лв за Пасат.
Ако няма други условия по сделката.
Можеха да купят електромобили май за тези пари -

Leaf4.jpg


http://www.automedia.bg/news/article_9647.html


Или дори и за чистачките от това -

kiwi.jpg


http://www.emic-bg.org/content/item/16
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Тяхната работа е да "работят" а не а мрънкат че ще се возят на автомобили среден клас.
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

СМешна новина от най-герберския сайт, направете си труда да сте осведомени колко платени новини има на тоя сайт. На 20000 процента съм сигурен, че едва ли точно так са "недоволствали" - не се споменава кой - били недоволствали, моля ви се, аман от платени новини в герберския новини.бг.



Не забравяйте, че именно ГЕРБ си искаха нови коли, да не говорим, че "тихомълком" си гласуваха 20 процента увеличение на заплатите и на бойко 7000 лева заплата. Докато по времето на Станишев намали заплатите на депутатите, те още с встъпването си махнаха намалението и си увеличиха заплатите.
 
Последно редактирано:
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Как ще взима 7000 лв. да си реже лентичките бе.Никъде другаде го няма.Човек без разходи да взима 7000лв. чисто.Наистина такива новини ме откарват все повече и повече към Европа .
 
депутатите на най беднада държава в ЕС трябва да се возят в най евтината кола пройзвеждана в ЕС така е честно (никой не ги е накарал на сила да стават депутати) както и никой не ги е накарал на сила да се возят в служебни коли... като искат нещо по гъзарско да си карат личните...

значи да си избира между датчии и волекс ... освен това като сега се произвежда коли в бг патриотично щеше да се изберат коли от българския производител...
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Куул ти как си представяш да се возят на китайски и френски, за тях всичко под германеца е долна манжда. Аз се чудя закакво трябва през година им се обеменя автопарка, като колите са средство за достинга на Х дестинация.
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

И аз искам да се возя в ново бмв, чакам БСП да дойдат на власт и ще се цаня депутат..
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Мъка ми е за тях. :D

Не им харесва Пасата, била им средна класа кола. Не знам дали да плача или да се скея. Аз като гледах Пасатите, говоря за шеста серия, тогава бяха нещо много велико и супер добро, като визия и изпълнение. Както сега ми изглежда седмата. Но явно с тези богословни люде имаме различни критерии.

Социалистите винаги са били за мен една не толкова привлекателна група хора, които без тях щеше да е подобре в политическия живот. Няма такава свинщина като тяхната. Че и е с претенции. Силно ме притесняват хора, които за нищо ме стават и не си мърдат пръста, а в същото време претендират, че са най-великите и заслужават повече. Тези са за затвора, до един.
 
От: Депутатите не харесаха новите си коли

Социалистите, които ползват служебни автомобили, били категорични, че новите "Фолксваген Пасат" щели да излязат много по-скъпо. отколкото ако им били доставени мерцедеси и беемвета. Те се аргументират с разходите по сервиз.

Това ме разби на макс. Как така един Фолксваген ще е по-скъп от Мерцедес или БМВ, че даже и доставката му. Голяма аргументация, няма що. Тия не знам за какви далавери говорят, но това звучи на хора, които не са запознати с цените.
 

Горе