Конкурс за: Дизайн на лого за онлайн магазин dreshnik.com

Websolut: Отново страхотно лого! Текстурата е много добра идея!
Мерси, целта е да се получи страхотно лого и да се поддържа добрия имидж на форума за качествени конкурси, поне според мен;)
Добавих и още една по-различна текстура в горния пост.
П.П.
За тези които се интересуват от различен и по-бърз начин за работа с текстури и не само съм пуснал една темичка ето тук.
Конкуренцията си е конкуренция, но все пак сме колеги и трябва да споделяме полезни глезотии, ако мога така да ги нарека:)
 
Благодарим, Websolut! Със синьо и с променената форма на текстурата също изглежда добре.
Относно форума, ние не сме имали голяма активност до момента, но от многото професионални и страшно добри предложения, които получихме до сега, твърдим смело, че конкурсът се получи много качествено за нас. Не сме очаквали такива страхотни проекти, при това в пъти повече от предварителните ни прогнози!
Само може да ни радва факта, че изборът ни бе ужасно затруднен!

Благодарим и за препратката към темата! Подкрепяме напълно тезата, че независимо от конкуренция и лични интереси, винаги по-добрият избор е да се помогне (чрез информация или по друг начин). Вярваме, че това е правилният начин да се работи!
 
8.png

или
9.png
 
Благодарим за предложението, Андрей Ефтимов! Много симпатична визия и в двата варианта. Харесва ни шрифта!
 
Благодарим, Polly! Много ни допада визията на баркод. Моля ви само да включите разширението в логото, тъй като то задължително трябва да присъства. Благодарим много:)
 
Остават само няколко часа до края на конкурса в I етап! Благодарим страшно много за участието на абсолютно всеки!

Умишлено оставихме един ден (20.10), в който всички лога ще бъдат окончателно прегледани и в който ден ще подберем финално логата, които ще бъдат включени в нашата фейсбук игра, която стартира на 21.10. В петък ще обявим и тук кои са логата, които продължават във II етап.
С тези, чиито лога ще включим във ФБ играта, ще се свържем на лично съобщение тук за предоставяне на рекламна информация (в случай, че желаят такава да бъде включена за тях при презентиране на логото в играта ни).
 
Здравейте на всички!

I етап от нашия конкурс за дизайн на лого вече приключи.

Изключително признателни сме за големия брой извънредно добри предложения, които получихме!

Прозряхме много талант и отделено време, вложено в нашия проект и това ни изпълва с безкрайна благодарност към всички вас!

Защото знаем, че всеки е вложил много от себе си, знаейки, че може и да не спечели!

Видяхме голям професионализъм в изработката на много от логата. Е, разбира се, имаше и такива, които не отговаряха точно на нашите условия.

Но ние намерихме по нещо хубаво във всяко лого!

Първоначалното ни виждане за II етап беше да изберем 3-4 лога, които да участват в нашата ФБ игра, но с напредване на играта този замисъл беше буквално „префасониран“ в движение и то няколко пъти.

С всеки ден получавахме все нови и интересни предложения.

Някои от тях ни хванаха окото още на пръв поглед, но тествани върху визията на сайта, установихме, че не стоят толкова добре.

И обратното: лога, за които бяхме доста скептични, в последствие се комбинираха перфектно в изгледа на онлайн магазина ни.

В крайна сметка взехме решение да включим 12 лога, които да участват във II етап.

И така: логата, които продължават, са предложени от: petya77 (3 варианта), Websolut (4 варианта), dreambench (2 варианта) & stoineff (3 варианта).

Във ФБ играта логата ще участват под номера от 1 до 12, като номерацията ще бъде разпределена в произволен ред.

На нашата българска ФБ страница преди минута стартирахме играта, там можете да видите и всички лога, които продължават: https://www.facebook.com/Dreshnik.com.drehi.obuvki.online/

От 21.10 до 12.11 ще се проведе гласуване на нашата ФБ страница, като всеки може да гласува чрез коментар за логото, което най-много харесва.

А на 13.11 – и тук и във ФБ ще обявим логото-победител.

Желаем успех на четиримата участници във втори етап!
 

Прикачени файлове

  • 0.jpg
    0.jpg
    657.8 KB · Преглеждания: 18
Последно редактирано:
С огромна благодарност искаме да започнем последния си пост в този конкурс, с който ще обявим нашия победител!

Благодарим изключително много на всички големи таланти, които се включиха!

Благодарим за отделеното време, за труда, за вниманието и за сътрудничеството в реализирането на този конкурс!

Той нямаше да бъде реалност без вас!

Ще си признаем веднага, че изборът ни беше наистина затруднен, вярвахме, че ще харесаме едно от логата повече от останалите и то още в I етап!

Но това не се случи! Имахме ужасно големи колебания между няколко лога, а буквално до преди броени часове мненията на екипа ни варираха.

И все пак окончателно решихме да се спрем на едно лого, което още със слагането на тестовата ни платформа, ни допадна изключително много! Пасна толкова добре на сайта ни – и като шрифт и в различните си цветови комбинации!

Охарактеризирахме визията му като динамична, а шрифта като отличителен и добре запомнящ се! Сметнахме, че то „говори“ най-добре за спортен магазин и комбинира в едно всичко, което търсим в нашето лого!

Логото-победител е дело на Websolut и във II етап на нашия конкурс участва под номер 12!

Честито на Георги Георгиев!

Искаме да изкажем особени благодарности и на останалите трима дизайнери, които участваха във II етап от конкурса - Петя Младенова, Спас Какарчев и Даниел Стойнев!

Предложените от тях лога бяха изключително добри!

А новото ни лого ще бъде онлайн - факт още днес:)

С огромна радост и чувство за добре свършена работа ще приключим днес този конкурс!

Нашите проекти не спират до тук! Затова ще се радваме да работим с много от вас и занапред!


Успех на всички!
 

Прикачени файлове

  • 4.jpg
    4.jpg
    557.2 KB · Преглеждания: 57
  • 4_218x80x5.png
    4_218x80x5.png
    14.2 KB · Преглеждания: 54
  • 4_218x80x5+texture.png
    4_218x80x5+texture.png
    148.9 KB · Преглеждания: 48
Благодаря на организаторите и колегите:)
Наистина добро конкурсче се получи, дано и в бъдеще има още такива.
Конкурсите са добри и за организаторите и за дизайнерите, оганизаторите получават много и разнообразни дизайни за една добра сума, а дизайнерите си "сверяваме часовника" и си правим реклама;)
 

Горе