white_pawn Well-Known Member 28 Ноември 2020 #1 Вчера преди да легна, някъде между два и три пак беше така... Прикачени файлове Screenshot_20201128-094853.jpg 146.1 KB · Преглеждания: 13
R ReminD Well-Known Member 28 Ноември 2020 #3 Така става, като не адваш с крон autorenew на сертификатите, аз се парих докато не почнах изрично да гледам в certbot-a дали е пуснато подновяването
Така става, като не адваш с крон autorenew на сертификатите, аз се парих докато не почнах изрично да гледам в certbot-a дали е пуснато подновяването
Blinky Owner 28 Ноември 2020 #4 ReminD каза: Така става, като не адваш с крон autorenew на сертификатите, аз се парих докато не почнах изрично да гледам в certbot-a дали е пуснато подновяването Увеличете... Абе дори и Крон да няма, все някакъв мейл анонсмъмт трябва на някой да е пратило. Ама кой да чете системните мейли.
ReminD каза: Така става, като не адваш с крон autorenew на сертификатите, аз се парих докато не почнах изрично да гледам в certbot-a дали е пуснато подновяването Увеличете... Абе дори и Крон да няма, все някакъв мейл анонсмъмт трябва на някой да е пратило. Ама кой да чете системните мейли.