Дискусия: Аmerican History X

ZzZaPyr

Member
Какво мислите за филма ?
Аз лично днес го гледах за първи път по нова телевизия и ми хареса страшно много. Не помня от кога не бях гледал стойностен филм.

Интересно ми е какво е вашето мнение за филма ?
И ако знаете подобни тежки и качествени филми казвайте :)
 
Blinky каза:
Ами аз не се сещам за филма, този не беше ли за скинарите там? Или неонацисти ли бяха. Иначе си спомням че заглавието се разнасяше от уста на уста, което ми говори че си струва като продукция. :)
За скинари два са по-известните:
Romper Stomper и American History.
И двата са много качествени филми. Вторият особено е много тежък. Показва живота на един човек. Как става скин, убива 2ма , влиза в затвора - там е много оплетено пак.Излиза.Отказва се от скинарството но малкият му брат върви по неговите стъпки. Тъкмо вразумява брат си и нещата тръгват добре. Тогава 1 чернилка убива брат му в даскало. Така свършва филма.

Един приятел ми каза в екстендет версията , филма свършва как главният пак си бръсне главата ...
 
Аааа сега се сещам - за филма. Добър е - ДА. Много е качествен. Аз се кефя на филми с качествен сценарии и този определено има добър замисъл. :wink: Аз наскоро <преди 2 дена> гледа за пореден пък любимият си филм. Много ме изкефи, все едно го гледах за 1-ви път. :) От там Бен Афлек ми стана голям любимец. Не бях предполагал че и Вин дизел може да се въплащава в такава роля, но много брутално му тичаще . Направо нянам думи каква комбина са в този филм. А филма е BOILER ROOM - Ако някой го е гледал ще разбере за какво говоря. :)
 

Горе