FalcoSoft ITS
Active Member
От известно време започнах на имейла си да получавам оферти от новоизлюпени агенции и агенцийки да ми правят сайтовете от екосистемата. Понеже на itSale.bg не съм сложил коя е компанията разработчик , те решили да ми предложат за 200 евро да ми изградели целия сайт.
Влязох им в сайта където се рекламират какви са ги свършили и от 50 сайта един нямаше да е клас А според dax.bg чекера, всичките пълни с грешки ... създадени за 24 часа с Ai и с почти един и същи дизайн.

Запомнете... евтиното винаги излиза по-скъпо иначе сайта на въпросните юнаци е
https://ad4.agency/ където имат листинг на това което са създали и всичките със супер ниска оценка

€200 за целия сайт с:

И най-забавното е изречението:
„Разгледахме сайта Ви и подготвихме какво може да се направи по-добре“
за €200 общо.
При такава цена, ако човек реално отдели време за дизайн, responsive, SEO basics, миграция, тестове, комуникация и поправки, накрая ще излезе, че работи почти безплатно.
Това е точно тип оферта, която показва защо после клиентите си мислят, че професионален сайт струва колкото една вечеря за четирима.
Влязох им в сайта където се рекламират какви са ги свършили и от 50 сайта един нямаше да е клас А според dax.bg чекера, всичките пълни с грешки ... създадени за 24 часа с Ai и с почти един и същи дизайн.

Запомнете... евтиното винаги излиза по-скъпо иначе сайта на въпросните юнаци е
https://ad4.agency/ където имат листинг на това което са създали и всичките със супер ниска оценка

€200 за целия сайт с:
- начална страница;
- услуги и цени;
- галерия;
- форма;
- mobile;
- HTTPS;
- Google профил;
- подготовка за търсачки;
- прехвърляне на старо съдържание;
- настройка на домейн и хостинг;
- обучение;
- 1 месец безплатни поправки;
- срок 5–7 работни дни;
И най-забавното е изречението:
„Разгледахме сайта Ви и подготвихме какво може да се направи по-добре“
за €200 общо.
При такава цена, ако човек реално отдели време за дизайн, responsive, SEO basics, миграция, тестове, комуникация и поправки, накрая ще излезе, че работи почти безплатно.
Това е точно тип оферта, която показва защо после клиентите си мислят, че професионален сайт струва колкото една вечеря за четирима.
Последно редактирано: