Pesho1978
Well-Known Member
Един въпрос към не малка част от форума... длъжен ли съм да отговарям персонално на всички ПМ-та които получавам с въпроси "Как да направя това", "Как да направя онова"... защо си мислите че сте по-сециални не ми е ясно... винаги когато съм на кеф и имам време отговарям в САМИЯ ФОРУМ (не на ПМ) на всички въпроси в моята компетенция. Защо си мислите че вие сте с нещо по-специални от останалите 1,529 човека в този форум, че на вас да ви се отделя специално внимание? Може като нормалните потребители да си зададете въпроса в сами форум... тук има и доста по-знаещи от мен които ако решат ще ви помогнат, както и аз. Защо пиша това ли? Защото постоянно се намира някой да ми мърморясва на ПМ и да се държи все едно съм длъжен да му отговарям. Мисля че и сами може да си извадите изводите от долния цитат, но ТОВА НЕ Е ЕДНОКРАТЕН СЛУЧАЙ
Какво разбрах аз от разговора? Аз съм некомпетентен и не правя услуги
Daten каза:MacTeP каза:Daten каза:Пич, гледам че си ми писал да направя редирект, но аз не съм толкова напред в нещата в смисъл да ми го обясниш къде точно и кое точно трябва да се направи благодаря ти много, можеш да ме намериш в скайп
Пиши във форума, лични консултации давам само срещу заплащане.
Значи ще пиша на някой които е по запознат и прави услуги на съфорумци
Какво разбрах аз от разговора? Аз съм некомпетентен и не правя услуги