Дневна активност на търсенията на дадена фраза

Blinky

Owner
Ени бате не е вярно - дава ми някакви невъзможни цифри. Просто е невъзможно да са тези големи цифри за малък keyword. И на мен ми се иска да варвам че има токова търсения на ден за дадена дума ама не е истина ама грам.

Ето и пример:

weight loss Activity (Estimated): 107,474 web-wide search engine queries per day

Google = 62,154
Yahoo Index = 28,487
MSN = 16,833

А реално по-търсена думичка е loss weight и е с около 9,000 търсения на ден. Незнам как този инструмент ги намира толкова много търсения. :shock:

А което е по невероятното тези търсения са били и за ден. Адски невъзможно.
---------------------------------------------------------------------------------
Natural Penis Enlargement Pill Review
 

Blinky

Owner
Tи как го намираш за някои думички, които ползваш за оптимизация?! Аз лично доста се учудих като видях тези числа за weight loss. Просто тази индустрия е голяма и реших да я проверя, че знам как са търсенията.

И ти си сигурно доволен от резултатите които показва инструмента, ама са мо и да бяха раелни а? :D
 

Ilia

New Member
да ти кажа честно ми се струват реални, но за съжаление не се сещам как да ги проверя за Google, но за Yahoo май се докарват, например ако търсим "wine" дава дневен резултат 3 306, а overture.com за същата дума дава месечен резултат 67692 което прави 2 256 среднодневно.
 

vitohol

Premium
Важното е от каде черпят информацията. До сега поне на мен са ми известни няколко тоол-а с който може да провериш месечните търсения.
И те всички черпят инфо от реални търсения и ги надуват доста. Накрая като излезнеш за дума дето пише 3000 на месец се оказват 300.

Иначе тези най-вероятно пращят заявки до Overtura-a и така виждат.
 

Blinky

Owner
Да vitohol е прав че зависи от ресурса, но на мен лично ми се видяха много преувеличени резултатите. Но обюо взето всички знаеме че истината е някъде там. :lol:

Никога не мога да бъда сигурен че резултатите са на 100% достоверни. Различни инструменти показват различно, зависи кой как си е написал програмката и колко му е добра.
------------------------------------------------------------------------------
Natural Penis Enlargement Pill Review
 

fcolor.bg

New Member
Въсщност "weight loss" е доста популярна комбинация от ключови думи. Така, че е напълно възможно цифрата даже да е занижена!
 

coolice

Owner
Здравеи и добре дошъл в нашият форум fcolor.bg надявам се тук да ти хареса досега си нямахме някои тук поне официално които да прави бизнес в хостинг нишата :)

Ето какво предлага аз да си сверим часовниците за weight loss.. всеки ще позва любимият си инструмент за keyword suggestion ще провери търсенията на ден и ще постне резулата тук:

webceo
12 735 търсения на ден;
 

Blinky

Owner
Това е може би най-голямата ниша в Health сферата, говоря за Weight Loss. Така че колкото и търсения да има и колкото да е голяма - винаги влиза по един нов играч в нея може би всеки ден. И тук интернет рекламата е основният фактор кой ще оцелее и продължи в тази насока.

Ако някой има какво да сподели - може свободно да си каже.
 

Blinky

Owner
vitohol, не бях сигурен за цифрата - но съм склонен да вярвам че тази индустрия се пълни нон стоп. А че някои не оспяват така си е. Но много от тях не са наясно как се прави добра интернет реклама.

Аз си мисля да видя какво става в тази индустрия - как е хавата с две думи. Ако има развитие ще държа темата (или ще отворя нова :D ) Ще се видиме скоро. :)
 

Sobieski

Well-Known Member
А някой знае ли дали е истенски този резулт защото често се случва различните тулове различно да показват...
 

arsenal

Playa
Никой незнае това са средни стойности най-добре е да чекираш с няколко тула и ако има сходни резултати, следва, че истината е някаде там
 

Sobieski

Well-Known Member
За това по добре да не се залага на не сигурното аз затова питам :)
 

Горе