Продава се: Добавяне на фейсбук фенове

Не съм излъгал никой така че ;)

Искаш ли да публикувам разговора ни, 'щото се пази в хронологията ми и да видим дали никой не си излъгал?! Като човек те попитах: "Колко ще струва страницата и да ми добавиш 5000 фена в нея?" И ти каза 80 лв. Аз ти казвам "действай", а ти: "преди парите не, 'щото са ме преебавали". И какво стана мишка? Преведох ти парите за страницата, за да си спокоен, прехвърли ми страницата и сега: "ми немога да ти добавя". Това ли ти е мъжкото?! Или колегиалното?!
 
Ахахах кот искате си правете за хоратата които съм работил ме знаят тъй че вий кот искате си мислете. И не съм мишле не съм бягал що да бягям вместо да ти зема 40те лева за 5к фена просто има проблем и немога да добавям за сега това е. Ама и да искаш няма да ти добавям вече.
 
Само като виждам как пише по селски .. начин просто дори няма да си направя труда да ти пиша да ми добавяш КОТ и да е било а обявата ти е направо копи пейст !
 
Пубер, "марш" можеш да викаш на майка си. Закрий си темата като не можеш да добавяш и си изтрий жълтото около устата, преди да се мъжкарееш.
 
Ако потребителят подвежда л не изпълнява услугата при вече договорени условия, ще е нужно да се премести в кофата и вече всеки сам да си преценява дали да работи с него. За целта са необходими и доказателства, за да стане ясно дали предложението е фейк или потребителя не си поема задължението както е по първоначално условие.
 
Имах две сделки с момчето. Първата бе за закупуване на страница със 7500 харесвания, като му предложих по-ниска сума и я прие. След това реших да му пиша и за добавяне на фенове към други ФБ страници. Получих ги бързо, макар леко да останах разочарован от качеството (за тази цена - толкова). Не ме интересува как ги добавя и т.н. Реално ще бъдете залети от турски, индийски, пакистански профили, като искам да уточня, че едната страница, към която бяха добавени 2500 фена, вече е с 1600 (това в рамките на около месец и нещо), а и другата си върви стремглаво надолу. До края на годината ще се върнат в началната си позиция ... предполагам.
 

Горе