Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Здрасти,
всъщност един интернет магазин може да ти излезе не повече от 50 лв годишно от към поддръжка (домейн и хостинг). В нета има много безплатни платформи за магазини, който някои от форума би се навил да ти инсталира и настрои за 20-30 лв (та даже и момчетата от хостинг фирмата биха го направили), администратирането на подобен вид готови системи не изисква да бъдеш програмист или да имаш някакъв опит, с лекота ще успееш да си добавиш продуктите сам. След това си купуваш за стотина лв линкове от сайтове със сходна тематика и добра репутация в гуугъл - PR, serp, etc.. чакаш няколко месеца (като междувременно може да слагаш линкове към сайта си в разни форуми под формата на подпис и т.н , но не спам все пак искаме да запазим доброто си име ;) ) след тези процедури вече ще си натрупал някаква аудитория за твоя магазин както и някакъв опит та да си направиш изводите дали инвестицията ти си е струвала. Желая ти успех!
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

здрасти отново. засега реших да започна с фейсбук страница. бихте ли ми препоръчали проверен колега, който да събмитва по соц. мрежи, да добавя приятели, поток към страницата (like-ове) и т.н.? Пробвах с търсачката, но открих само някакви скамери, а нямам много време да търся. Благодаря ви предварително!
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

За дизайн на самата страница потърси V.Andreev. За събмит на страницата по социалки, директории и т.н. - Сhokoev. За набиране, лайкове и т.н. ползвай Fivver. Някои хора за 5 долара правят чудеса.
 
в секцята пазар има itrader в дясно при другите стситстики като локеишъм дйжоин дейт колкото повече итрадер има някои толкова повече успешни сделки има разгледай freelance jobs and projects и рекламната борса

добавянето на приятели е несигурна услуга по скоро можеби се насочи реклама в други популярни групи
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Абе всички ли са чели надълго и нашироко с дни и "безсънни нощи" преди да почнат да пишат :)
Само аз ли веднага започнах да пищ.. опа - да пиша :D

Ааа добре дошъл! ... Сори, че не взимам отношение там по другият въпрос - просто исках да те поздравя :)
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Търся Дропшипъри...
или нещо подобно :) Тъй като нямам достатъчно мнения да пусна темата, където трябва, продължавам в старата :) Става въпрос за LED часовници, които засега само аз предлагам в БГ - това е 100% сигурно. Можете да видите каталога (колегата V.Andreev прави страницата и флашовете, за което му благодаря) на
http://www.facebook.com/ledwatchbg . Предлагам за продадена бройка по 5лв/бр. за моделите SHHORS и 10лв./бр. за останалите модели. Подлежи на договаряне! Друг вариант за сериозни помощници е да се договорим за праг на цените, като вие сами решавате колко отгоре да си сложите. Моделите са много интересни,най-високото качество на изработка и предлагам гаранция. Бройката не е голяма -останаха около 210бр. общо всички модели,но все пак при тези условия печалбата ще е около 1500лв., което според мен не е малко. Моля, докато събера мнения за пускане на тема да пишете в тази или на л.с. Благодаря

skype: dhalsim33
0887 290 347 - Мартин

Ето и снимки на продуктите:
Img0219.jpgImg9470.jpgImg0210.jpgImg0188.jpgtok004_l2.jpg
 
Последно редактирано:
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

и още снимки -
SHHORS - функции:
-scroll надпис до 16 знака - много атрактивен особено за младата аудитория
-час am/pm
-дата

общо 7 цвята- +бял и червен, които не успях да кача

MAIN.JPGMAIN.JPGMAIN.JPGP1380715.JPGP1380729.JPG
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

нещо не работи ФБ приложението

Secure browsing is not supported
This application does not yet support secure browsing (HTTPS). Научете повече
Go to Apps Dashboard
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

може да е от ФБ или от browser-a. Ако има желаещи- skype: dhalsim33 или на л.с.
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Айде станах 1000дния харесал страницата ти. Успех в продажбите.
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Грешка с поста
 
От: От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

ЪП - Търсят се още дропшипъри
 
От: Добре заварили а.к.а. Моля за съдействие Онлайн Магазин

Тези 300 бройки ще струват най-малко 5000лв, което за мен са много пари, особено като са назаем.


Надценката, която мисля да сложа е около 250% и пак цената ще е добра, като си имам идея,че в един "реален" магазин този продукт може да се продава и с 350-500%.

А не е ли по-добрия вариант,вместо да рискуваш да купуваш на едро стока,която не се знае,дали ще върви,да закупиш в началото(примерно от ибей или някои жълти сайтове) по две бройки от всеки модел,колкото да си направиш сметката,дали си заслужава да скачаш на едро.То е ясно,че печалбата ти няма да е 250%,както ти си прогнозирал ,но едно 100% можеш да си докараш.
Пример:гледам в магазина ти си пуснал модела LED часовник Tokyoflash Shinsoku за 50 кинта.В Ибей го има същия за 20 долара, фрии шипинг.Така като си закупиш по 2-3 бройки от няколко модела,ще се набуташ с най-много 300 лева и пак си на 100-на процента отгоре при евентуална продажба,а и ще си направиш сметката какво е търсенето,така че в случай на липса на клиенти няма да се чудиш какво да ги правиш тази стока за 5к.Отделно едно магазинче на Опенкарт,разходи за първоначален дизайн,модули от фриилансери,хостинг и домейн-100-200лв.Адвордс ваучери-50 лева.Отделно буташ Сеото на магазина,колкото ти позволяват моментните знания в тази област.Щом твърдиш,че си от първите,които продават онлайн тези дрънкулки,значи лесно ще си избуташ магазина до първа страница.Друг е въпроса колко трафик ще ти праща гогле за тези думички.Аз гледам адворд тоола на гоогле,но колко е верен-божа работа:).


Даже тези 500 лева са много,според мен.Не е като 5к+набутване за писан магазин,лайкове и тн.


ПП:понеже и аз съм на това ниско стъпало в познанията ми в онлайн-продажбите,та има ли нещо вярно в драсканиците ми:)

[h=1][/h]
 

Горе