Добре ли са тези връзки към сайта ?

farcry

New Member
Здравейте,

Имам сайт с около 5000 страници, като е сайт + форум. Сравнително нов е сайта.
Искам да ви попитам, защото от тука един ден си грабнах директории и социалки и ги обиколих за 2 дни всички (около 200, а може и повече да бяха), цял ден се занимавах. Е, имаше на някои места ми отрязаха публикациите, тъй като си бяха с цел реклама, но на други са си одобрени.
Та, въпроса ми е, сега гугъл откри 829 беклинка и най-много са към индекса на сайта, това добре ли е или зле е ?
Имам в предвид дали 829 беклинка са добре за нов сайт и дали това, че повечето (700 и нещо) са към индекса също е добре ?
Благодарен ще съм за всякакви отговори и насоки, защото не съм много, много на "Ти" със сео-то.
 
Е много хубаво си направил за два дена да набиеш толкова линкове! Смятам, че си направил голяма глупост!
 
От: Добре ли са тези връзки към сайта ?

Ако вземеш допинг и участваш на състезание - добре ли ще е?

И каква е ползата? По колко думи се класираш на първо място?
 
От: Re: Добре ли са тези връзки към сайта ?

Е много хубаво си направил за два дена да набиеш толкова линкове! Смятам, че си направил голяма глупост!
Да, малко си попрекалил. Реално едно нещо е на лице - Google отчита, че си вкарал много линкове, колко качествени, колко не, това е друг въпрос. Но лошото е, че си ги избухал наведнъж, което малко или много ще очаква да вкараш пак толкова (не същите) в бъдеще и то постоянно да го правиш. Нещо като, това е нормалния линк билдинг на сайта ти. Което малко не е така. За това, в бъдеще вкарвай бавно, последователно и натурално, или поне да изглежда натурално. Никак не е натурално това, което си направил.

Истината е, че си ги вкарал от раз, като и от някой сигурно търстед сайтове, което означава, че ще ги отчете бързо. Това на практика е лошо, защото говорим за много линкове накуп. Все пак малко бяга от идеята Натурално натрупване на линкове. А и не са като големи сайтове, все едно една новина трябва да стигне до света. :)

Следващия път внимавай повече и се допитвай до хора, които го правят това. Не действай самоинициативно, ако не знаеш какво правиш. Не за друго, но може сайта ти да бъде наказан по този начин. ;)
 
От: Добре ли са тези връзки към сайта ?

Добре си ни дошъл тук и приятен престой тук. И ако останеш с нас, ще се постараем да ти помогнем, ако случайно нещо е случи със сайта. А ако не - да дадем повече иде как да продължиш и в бъдеще, но по-натурално и ефективно с линк билдинга. ;)
 

Горе