Добро утро БНТ

Twis7

Active Member
Ей няма толкова гламави журналисти.
Понеже съм от същото населено място, знам как стоят нещата. Това е практика от 10 години вече, държавата и медиите сега се усетиха да отразяват. Въпросния бивш директор кара джип за 100 бона и къща за поне още 100. Напълниха селото със мангали от цялата община. "Имало съмнения за продаване на дипломи" Еми това е всеобщ факт бе идиоти, 2 бона и си взимаш дипломка. За още хилядарка пълно 6 :lol:
 
От: Добро утро БНТ

И защо да са глъмави, не разбирам? Ми дай да не се разчува и да не се тръби, пък да си се прави. Хубаво е да се говори, когато се хванат в крачка такива, какво като се знае от всички, гласност трябва, сега другите дето го правят това същото, ще се постреснат малко, ще почнат и на други места проверки, въобще добра новина, не виждам защо да са глъмави, по-добре късно, отколкото никога.
 
От: Добро утро БНТ

Ами страхуват се за работните си места и са напълнили училището с фантоми. 50% ученици и 50 фантоми. През един на чин. :)
 
От: Добро утро БНТ

Какви ми ти фантоми, те учениците от горен курс се виждат 2-3 пъти в годината. На петнайсти септември и в края, всичко им оредено, а даскалите мрънкат, а си пиеха кафето по цял ден, тогава не мрънкаха... Питал съм приятел, който е 11 клас там, колко е корен от 81, гледа ме тъпо...
 
От: Добро утро БНТ

Ужас. Спомням си времето, когато нямаше място в класовете. Сега всичко е опорочено и пред разпад.
 
Те журналисти освен, че са кретени и бавноразвиващи се олигофрени, са и добри в това да плюят и хранят по поръчка на някой с пари. И това е така. А сега като оня са го хванали и 10 години си е правил неговото си може и да си направим извода каква е журналистиката - бавна, заспала и некадърна.

А вие какво се кахърите. То е ясно едни лапат, втори гледат, а трети хранят. И те така си е тук. Но какво да се прави, то от горе и от доле е кофти материала - само се моля да се оправят малко повечко нещата, защото тинята яко се сгъстява и замерисва все повече с всеки изминал ден.

Фантом...ученик....фантом...ученик....и така до голямото цоцане от данъците....и оня с джипа да му ядем дупето. Весело става... :)

Освен да се забавляваме не знам какво друго може да правим, то се е видяло, че да мрънкаме и да го играем разочаровани пак е работа.
 

Горе