Довчера първа страница-а дне ме няма

Mimi_leo

Member
Сайта ми до вчера илизаше на първа страница в гугъл по дадени думи а днес вече и на 12 ме няма. Защо става така. Дори изписвам името на домейна без .ком отзад и пак не оме намира. Как да го оправя? Моля помогнете. Дали има значение че миналия месец плащах в адлърдс?
 
От: Довчера първа страница-а дне ме няма

Ако те е показвало на първа страница най отгоре или отстрани в платените обяви е нормално да ги няма сега след като е спряна кампанията. Другият вариянт е да не ти е било изключено персонализираното търсене на браузъра и за това да те е показвало на първа страница, което си е самозаблуда защото само ти си виждал на първа страница. Помисили дали не си сменил компа или дали не си преинсталирал и тн. Най лошият вариянт е ако действително си бил на първа страница, но Г. е преценил че има нещо нередно в сайта и го е баннал
 
От: Довчера първа страница-а дне ме няма

Колко е стар сайтът? Моят съвет е да изчакаш малко преди да предприемеш каквото и да е. Напоследък се забелязват много моментни лашкания на търсачката, така че възможно както вчера го е имало, така и днес. Няма причина да се безпокоиш.
Кампаниите в адуърдс не оказват влияние.
 
От: Довчера първа страница-а дне ме няма

Имаш ли инсталиран брояч я погледни от както го няма на първа страница намаляли ли са ти влизанията от Г.
Изпрати на ЛС името на сайта да погледна и аз, мисля че някъде имаше един тул за проверка на наказани сайтове
 

Горе