Доказани методи за $$$

От: Доказани методи за $$$

Днес ги купих и исках да се похваля:beer:В момента ще преправям сайта си ,за да пробвам с трафика и някои други неща
 
Лекинко си се попрецакал с тези 270$, ако изобщо си дал и стотинка за тях де.
Всички тези заглавия може да се намерят тук:
 
Последно редактирано от модератор:
От: Доказани методи за $$$

Приятел, чух, че в необъкс се печелили големи кинти. Ако се зарибиш и други сайтови ще намериш :)

П.с шегата на страна тук така не се пробива. Пробвали сме много неща и знаем как се печели. На книжки и видеа за бързи пари от нета не вярваме :). Такива неща нямя.
 
От: Доказани методи за $$$

Тези методи всичките ги имам и то безплатно и трябва да знаеш, че е почти невъзможно да спечелиш освен ако не се отсее най-доброто и полезното от тях. 270 долара ако си дал за това си се прецакал казвам ти го без задни мисли. Истината е, че в клиповете се намират някои интересни хрумвания и препоръки и да може би това е вървяло някога не знам, сега обаче не става пробвай и ела тук да кажеш какво си направил/а.
 
От: Re: Доказани методи за $$$

Сигуурен ли си че имаш право да ги препродаваш?

Представи си ако някой купи твое know-how и взвме да го препродава как ще се чустваш?
 
Прецакал си се. Подобни боклуци са причината интернет маркетинг нишата да е толкова доходоносна - начинаещите са много навити да дават пари за "доказани" методи, повечето от които не работят, особено ако са WSO-та. Трябваше да питаш преди да се хвърляш в морето от скамъри, наречено Интернет.

Накратко казано, работещият "метод" включва много работа. А ти май не си готов за тоя момент, след като си изпокупил толкова много "shiny objects".

П.П. Освен това нямаш право да ги препродаваш. За няколко долара евентуална печалба можеш да си вкараш автогол. Ако за някой продукт предлагат refund, взимай го и бягай.

П.П.2: Така като гледам, е много вероятно авторът да е изтеглил тези продукти от някъде и да се опитва да направи парички продавайки ги.
 
От: Re: Доказани методи за $$$

"" Така като гледам, е много вероятно авторът да е изтеглил тези продукти от някъде и да се опитва да направи парички продавайки ги. ""

И аз така мисля, Тези книги ги има безплатни. пробвал съм много от тях, даже и софтуери, които вървят с тях и процента на успеваемост е до 2 - 3%
Така, че съветвам "zirdon" да си запретва ръкавите и да почва да чете всичко в форума. Аз почти всеки ден вися тук. Сега се и регистрирах :)
И продължавам да чета. Вчера видях и първите добри резултати от трафика, на блоговете ми. Така, че се захващай за работа.
Ако ти не го направиш няма кои друг :)
 

Горе