Доказани методи за $$$

От: Доказани методи за $$$

Днес ги купих и исках да се похваля:beer:В момента ще преправям сайта си ,за да пробвам с трафика и някои други неща

Лекинко си се попрецакал с тези 270$, ако изобщо си дал и стотинка за тях де.
Всички тези заглавия може да се намерят тук:

Последно редактирано от модератор:

Приятел, чух, че в необъкс се печелили големи кинти. Ако се зарибиш и други сайтови ще намериш :-)

П.с шегата на страна тук така не се пробива. Пробвали сме много неща и знаем как се печели. На книжки и видеа за бързи пари от нета не вярваме :-). Такива неща нямя.

Тези методи всичките ги имам и то безплатно и трябва да знаеш, че е почти невъзможно да спечелиш освен ако не се отсее най-доброто и полезното от тях. 270 долара ако си дал за това си се прецакал казвам ти го без задни мисли. Истината е, че в клиповете се намират някои интересни хрумвания и препоръки и да може би това е вървяло някога не знам, сега обаче не става пробвай и ела тук да кажеш какво си направил/а.

От: Re: Доказани методи за $$$

Сигуурен ли си че имаш право да ги препродаваш?

Представи си ако някой купи твое know-how и взвме да го препродава как ще се чустваш?

-

Последно редактирано от модератор:
От: Re: Доказани методи за $$$

"" Така като гледам, е много вероятно авторът да е изтеглил тези продукти от някъде и да се опитва да направи парички продавайки ги. ""

И аз така мисля, Тези книги ги има безплатни. пробвал съм много от тях, даже и софтуери, които вървят с тях и процента на успеваемост е до 2 - 3%
Така, че съветвам "zirdon" да си запретва ръкавите и да почва да чете всичко в форума. Аз почти всеки ден вися тук. Сега се и регистрирах :-)
И продължавам да чета. Вчера видях и първите добри резултати от трафика, на блоговете ми. Така, че се захващай за работа.
Ако ти не го направиш няма кои друг :-)

Горе