Домашен интернет, откъде?

veni8

Active Member
Скоро изтича договорът ми за интернет и се колебая дали да го подновя.

Има ли някакви алтернативи на Виваком, А1 и Теленор?
 
cooolbox. bg
За София
За частни лица те имат само в Младост. Поне това ми казаха последно. През фирмата ми се навиха и услугата е супер (двоен ъплинк с всички други екстри за качествена връзка), но за повечето хора цената е висока.

Към автора, като цяло ако избираш между Виваком, А1 и Теленор е все тая. В миналия апартамент бях на НЕТ1, не съм имал проблеми с тях. НЕТ1 ги купиха Виваком.
 
Да не разводнявам, но доколкото знам в някои градове си има местни доставчици, по-добри от така добрите А1, Теленор и Виваком.

Ако някой е запознат за Варна как стоят нещата нека сподели с мен, може и на лично, да не спамя в темата. :)
 
За този супер бърз интернет от cooolbox. bg, какви са системните изисквания за компютъра и операционната система?
 
Ланаджиите са меко казано на изчезване, но има. Тоест ръсиш такива, не са перфектни, но е евтинко и ще го има ( докато не удари гръм някъде ). Лично аз не съм имал проблем с лан доставчици дори и в лошо време, други са ми се оплаквали. Едно време имаше и близуу, те всъщнсот ползваха БТК за техен доставчик по кабел и доставяха с оптика до клиенти, както куулбокс, но ги купиха и тях, мисля че А1 г ивзеха. Тоест нямаш много варианти. ИМам познат, който е ланаджия тока в моето местоживеене, оплаква се че много вдигнали цените умишлено да сринат всички малки ланаджии и кабеларки, махна кабелната ( имаше и цифрова с нея ), и остана само ЛАН, но.... трудно
 

Горе