Доработки на Зенкарт от php специалист

mantaman

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Трябва ми човек който да направи две корекции в базовият Зенкарт

Първа - В Зенкарт има опция на даден продукт да се зададе да е с безплатна доставка - Проблемът е че ако в кошницата се добави и друг продукт опцията за беплатна доставка при финализирането на поръчката изчезва и остават само платените - Трябва да се направи така че когато в кошницата има някой продукт за който е зададено да е с безплатна доставка това да важи за цялата поръчка.

Втората задача - Купоните за отстъпки в Зенкарт имат опция да им се задава безплатна доставка и отстпъка - Проблемът е че двете опции не работят едновременно - Тоест ако искате на някой клиент да му дадете 10% отстъпка и безплатна доставка това няма как да се случи. Трябва да се направи така че като в даден купон за отстпъка е отбелязано че има и безплатна доставка да изчислява и двете опции.

Който желае да се пробва ми изпраща цена за двата модула на Лично Съобщение - Ако постигнем споразумение трябва да си свали един Зенкарт и да тренира на него - когато е готов трябва да ми предостави подробно описание как да бъдат направени промените в реалният магазин.
 

Горе