Досието Буда

SmartBusiness

Active Member
На 9 декември 1996 г. Бойко Борисов е регистриран в оперативния отчет на ЦСБОП, като информатор. Мотивът за вербовката е, че контактува с "оперативно интересни лица". Според водещия офицер кандидатът Борисов има качества и перспективи за регистрация в по-горни категории секретен сътрудник. На жаргона на службите това означава, че Борисов е дал съгласие да бъде агент-информатор, заведено му е "картонче" и в архивите се пазят негови донесения, подписани от водещия оперативен работник.

https://www.bivol.bg/buddah1.html
 
От: Досието Буда

Нищо ново, типично за бойко - играел е тогава с МУТРИТЕ, уж приятели, а ги е топил - аз като ви казвам, че тоя няма морал - всеки може да прелъже и да го прецака, дори най-големите му приятели от едно време като:


Ей го простака заедно с Алексей Петров

jdv1359913928r.jpg
 
От: Досието Буда

@ReminD - ти пък кво ревеш? БСП-рите сте пълни с агенти и доносници и яростно ревете против лустрацията...
 
От: Досието Буда

@ReminD - ти пък кво ревеш? БСП-рите сте пълни с агенти и доносници и яростно ревете против лустрацията...

Ти прост ли си? Не отговаряй, това го знаем - ти коментирай темата.

Тук става въпрос за човек, който само говори против комунистите, против агентите, против номеклатурата - а излиза, то се и знаеше, че е бил сътрудник.
 
От: Досието Буда

Ма ский кво якенце е..... а раздърпаното пуловерче :lol::lol: Виж как само лъха ентусиазма.... Е нормално са да избива комплекси....те и при повечето с недоиживяното детство е така :rolleyes:
 
От: Досието Буда

Ти виж само MAX - той въобще не разбира за какво става въпрос - пак бойко не бил виновен, а вижте само - пак успя да замеси БСП - те сигурно пак БСП-то е виновно :lol:
 
От: Досието Буда

@ReminD - за мен не е тайна, че Бойко е бил доносник. Нито е тайна, че е некадърен, нито е тайна, че е мутра. Нито е тайна, че ти си един изключително неориентиран и нещастен индивид. Не се чудя и защо всички дето не са съгласни с теб са "прости". То си личи кой е най-големия комплексар в тоя форум от далече. Чак отделни теми за теб пуснаха. Къде не си бил платил, къде се чудят дали си платен драскач или просто наивник...


Само не ми е ясно защо ти - бесепара си толкова възмутен. Нали вие баш си пазите доносниците и сте против лустрацията и освобождаването на сътрудниците на ДС и дипломатите и против отварянето на досиетата... Бойко ми е ясен. Твоята шизофрения обаче не мога да си я обясня.


Ти против доносниците ли си или просто против тоя доносник ?


А и не се пъни да ми раздаваш репутация. Колкото и да се мъчиш няма да ми навредиш особено.
 
От: Досието Буда

Наближават избори и бесепарите пак почнаха да вадят патрашките - този път се оказа, че Бойко бил работил за куките :D
 
От: Досието Буда

@ReminD - за мен не е тайна, че Бойко е бил доносник.

След като е бил "вербуван" през 97-ма, значи даже не е бил доносник, в ДС-арския смисъл на думата, защото по това време България вече няма тайни служби (след като СДС и БСП ги унищожават в началото на 90-те със аферата "оня списък").

Така че си е бил най-обикновен информатор, тип Мартинчо от Под прикритие :D

Само малоумните бесепари виждат патрашка в тая история :)
 
От: Досието Буда

Аз честно казано от тези политици не харесвам никого. И Бойко мършата и Станишев мършата и какви ли още не.
Тук във форума има хора които през 97-ма бяха на по 20 години и кризата след Виденов.
Костов взе властта с останалите 200 млн. в хазната които за никъде не стигнаха и измъкна държавата от фалит.
Жалко че всички казват кризата на Костов. Напротив той взе държавата от кризата на Виденов без пари в хазната и я напълни.

Тоя Буда мършата.. хората гладни той магистрали строи. Тея пък от БСП те и те само циврят и нищо повече. Резаците пък ходят агитират всички цигани с обещаните 100 лева (едно 10 и едно 20 ) кофти за тея дет не могат да смятат.
Атака - тея пък реваха реваха да влязат в парламента. Влязоха и умряха. Ни дума ни нищо. Те активистите им по СКАТ по голяма активност имат от самите им управляващи.

Наскоро бях гледал един списък по Канал 3, как се организира план за справяне с проблема на корупцията в България. Написан от Италианец работил до 91-ва с Джовани Фалконе и Паоло Борселино.
Човека точно и ясно каза: Ако се работи с българската правосъдна система. Ще има атентати, подобни на 1992 година, но за България ще са фатални тъй като българските престъпни лидери са неграмотни и безрасъдни за разлика от нашите навремето.
"България за да излезе финансово от кризата е необходимо създаването на нова престъпна група, която да работи за гражданите и бедните - тип Коза Ностра в началото. Финансирането на групата да идва от дарения на всеки български гражданин. От там е необходимо тази група да елиминира всеки бивш и настоящ висш пост в политиката и в престъпните организации. Всяко имущество да отиде в полза на държавата. И последната най важна стъпка. Полицията да елиминира тази престъпна група създадена от дарения на гражданите. - за да не се стигне до днешната Коза Ностра"
Българина е участвал в атентати още от Кенеди, Папата няколко президента, че едни неграмотни български боксьори ли не може да планира за ликвидация?
И така свърши интервюто
Р. Джулиани

Представям си България като Сирия и газа :)
 
От: Досието Буда

Аз не мога да разбера какъв е проблема в случая? Става въпрос за вербуване след 89-та, т.е. за служене на демократичната държава, а не на комунистическата. Понеже не ми е известно строят да се е сменил, защо Борисов трябва да се срамува от това свое минало?

п.п. Не го защитавам, просто ми се струва, че това е поредния бесепарски кьорфишек.
 
От: Досието Буда

Въпроса е друг - че си личи какъв универсален боклук е - докато е бил приятел и съдружник с други хора, ги е топил и портил на полицията - тъп пожарникар, може да е откраднал 2 милиарда и да е милиардер вече, но полицая и пожарникара си остават. А за това как агента му просперира в неговата фирма и последствие в службите пак ли не е нищо? Айде моля ви се, да не споменавам като му купиха чин в МВР и като беше главен секретар в МВР - колко убийства неразкрити имаше, пък и нали видяха всички как се опита да гръмне Баретата.
 
От: Досието Буда

Кой и какво е топил - никой не може да каже. Имал бил връзки, че те много хора поддържат контакти с други хора, които са от престъпния свят. Въпросът е, че няма нищо чак толкова скандално, че бил работил за държавата и МВР. Дори е похвално, все пак според досието излиза, че е съдействал на полицията срещу организираната престъпност.
 
От: Досието Буда

Съдействал ли?? Или, че са му пуснали чадър за да си прави далаверите, я ходи прочети цялата статия в бивола и пак преосмисли дали е съдействал или имал чадър да прави далавери.
 
От: Досието Буда

Ми пише, че е вербуван. Твоите хора са тогава на власт, ако са му пуснали чадър значи са били те. Но в статията (частта за Борисов) пише, че е вербуван от службите, пак не разбирам кое е скандалното? Частта за контрабандата и прочее са недоказуеми неща, дори и да са верни.
 
От: Досието Буда

Аз не съм съдия, че да ми се доказва нещо - имам глава на раменете и не съм прост, прост е max и аgainst например - за тях бога слънце мисли вместо тях. Такъв човек няма как да не е престъпник - ТЕО ИНТЕРНАЦИОНАЛ - една от фирмите му свързана с продажбата на незаконни цигари - разбит цех през 96-та - във фирмата е съдружник с РУМЕН НИКОЛОВ ПАШАТА ( голям мафиот, незакачан от Бойко - с него убиха много хора - поръчаха ). Да не говорим за ИПОН и за Цеца Секса.

Хора от онова време са ми казвали ипон главно с какво се е занимавала - имали са много гаражи, където да крият лукс колите, които крадят в София - после рекет и изнудване и връщат колите - занимавали са се само със скъпи коли. Чист престъпник, пожарникар. Сега се опитва да изтрепе старите си приятели като Алексей Петров. А пък щом американците от ЦРУ са го засекли със контрабанда на АМФЕТАМИН и ХЕРОИН от Турция - вчитай за какъв универсален престъпник говорим, те ЦРУ глупости не пишат в секретни доклади.
 
От: Досието Буда

Ми щом се е занимавала с това необезпокоявано, значи е имала чадър отгоре. На власт тогава са БСП (96-та), значи всички са комбина.
 
От: Досието Буда

Показателно е, че медиите почти не обърнаха внимание на изтеклия документ и твърденията около него... А си е сериозна работа това, че премиерът ни е бил вербуван и е менкал вербовчика си - първо на работа в неговата фирма, а после като дошъл на власт го сложил за шеф на ДАНС.
 
От: Досието Буда

Уж сте умни хора в тоя фурм, как на никои не му направи впечатление, че този документ има само един подпис.

verbovka_1.jpg

Малумен кьорфишек за малоумент електорат.
 
От: Досието Буда

С една дума не се е съгласил? :)
 

Горе