deffnews Well-Known Member 18 Декември 2020 #1 Ако има специална тема - преместете това, моля. Питам за някоя фирма, която да оперира така да се каже и след работно време. Искам да поръчам една стока, която е на изчерпване. Преди съм поръчвал така, но не помня от кои.
Ако има специална тема - преместете това, моля. Питам за някоя фирма, която да оперира така да се каже и след работно време. Искам да поръчам една стока, която е на изчерпване. Преди съм поръчвал така, но не помня от кои.
taobaoagent Member 24 Януари 2021 #2 Питай чичко Гугъл и започни със посредниците с малки пратки за да не ги върнат на подателя
R RemontLaptop New Member 14 Ноември 2021 #3 Сега има много фирми.. DHL например, не знам точно как мога да помогна. Последно редактирано от модератор: 14 Ноември 2021
Blinky Owner 14 Ноември 2021 #4 RemontLaptop каза: Сега има много фирми.. DHL например, не знам точно как мога да помогна. Увеличете... Човек, моля те без линкове в поста. Да не се трием постоянно. Има подписи за целта. Успехи.
RemontLaptop каза: Сега има много фирми.. DHL например, не знам точно как мога да помогна. Увеличете... Човек, моля те без линкове в поста. Да не се трием постоянно. Има подписи за целта. Успехи.
deffnews Well-Known Member 15 Ноември 2021 #5 Сега не знам в пандемията как стоят нещата. За съжаление става въпрос за американски стоки, които могат да се намерят само тук таме докнати в Англия. Единствената фирма която продължава да публикува графици - са два пъти в месец. И има ли такава, която да предлага частично предплащане.
Сега не знам в пандемията как стоят нещата. За съжаление става въпрос за американски стоки, които могат да се намерят само тук таме докнати в Англия. Единствената фирма която продължава да публикува графици - са два пъти в месец. И има ли такава, която да предлага частично предплащане.