Доставка от Ebay.de

tedkata_m

Well-Known Member
Здравейте, харесах си ски-обувки от немския ибей. Цената им е 300 евро. Доставката не е упомената. След контакт с продавача той ми каза, че до Бг доставката ще струва 21 евро. Само че понеже не съм поръчвал досега, като дам на поръчка ми излиза цената без доставката. как и кога се плаща тогава самата доставка? Може ли продавача да ме излъже и да завиши цената? И откъде се взима пратката - от пощите или от куриерска фирма?
Благодаря
 
От: Доставка от Ebay.de

Поискай му да ти прати инвойс с тотал:цена+шипинг.По принцип швабите ползват DHL/Deutsche Post и затова е по-скъпа доставката,или на адрес ще ти я доставят,или в най-близкия пощенски клон.Нормална е цената за Германия специално.
 
От: Доставка от Ebay.de

Ето какво ми писа:

Payment paypal or bank transfer is up to you

Но отново не мога да поръчам, дава ми това:

Please change your address or contact the seller to request an exception by requesting total

Как да процедирам?
 
От: Доставка от Ebay.de

"...contact the seller to request an exception by requesting total" в предното си мнение ти написах.Пиши на продавача и се разберете.
 
От: Доставка от Ebay.de

Доставката на ски и сноуборд обувки с куриерска фирма от Германия, която работи с продавача, варира от 15 до 25 евро. Може да ползваш фирма, която доставя на килограм от Германия и Англия. Такива са Gabco.org и uktobg.com. Аз поръчвам с uktobg 2 лв. на килограм като доставката се извършва първо до техен офис в германия и от там вече те таксуват по 2лв. до България. Повече информация има на сайт-а им.
 
От: Доставка от Ebay.de

Благодаря ви, но вече успях да поръчам - 21 евро доставка с Ди Ейч Ел до врата - чиста работа! След 7-8 дена ще имам обувки!
 

Горе