До собственика на ****.БГ

biaaro

Well-Known Member
Моля който го познава или има контакт с него да му предаде да си погледне сайта за спортни новини, който му продадох преди много години. Оставил ми е мейла като администраторски, сайта се е бъгнал и ми прати няколко хиляди мейла за 20 часа за грешки в DB. В резултат на това гогле ми блокира входящата поща, което е проблем, защото мейла ми е основен. Дефакто се получи така, че пращам сам на себе си :(

Лошото е че хостинга си е негов, именно ****.bg, а там вече сайт няма.

Цял ден се мъча да се сетя на кого го продадох и не мога и не мога, деба.... Това е преди 7-8 години сигурно, нищо не пазя от оттогава.

Та ако някой може да помогне, да помогне, че ме прееба яко с тоя спам, то и спам не е всъщност...
 
Последно редактирано:
Да, това беше хостинг фирма, която вече я няма. На приложените данни за контакт няма никой... Хостинг фирмата и сайта са на един и същ човек.
 
Антон Златев излиза като регистрант на хостинга, както и на домейна. Но на същия този домейн се хостват още няколко сайта, който имат други имена, но част от тях са негови. Реверсни останалите и се опитай да си спомниш, отделно може директно да се свържеш с Net Info за съдействие.
P.S. Изведената минимална информация може да не отговаря на истината!
 
Намерих човека, говорихме по телефона, засега проблема е решен. Гадоста е че влязох във филтрите на гугъл и сега имам някакъв лимит на входящата поща на час. И сега на всеки час получавам по 200-300 мейла от същите. Явно ще трябва да чакам да получа всичко, което може да е с хиляди. Другото е че не може да се праща към пощата, директно си пише, че мейла е ограничен заради много входящи съобщения и на този етап не може да се праща към него. Ужас направо.
 
Странно е, че при продажбата на сайта не си поставил условие да смени имейла. Това е първото, което би трябвало да се направи.
 
В интерес на истината това е направено веднага след продажбата. То не е нужно да поставиш такова условие за да се направи, всеки би го направил за собственото си спокойствие. Засега не е ясно какво точно се е случило... За съжаление още получавам мейли от 12 - ти август :eek: По около 300-400 на ден o_O

Странно е, че при продажбата на сайта не си поставил условие да смени имейла. Това е първото, което би трябвало да се направи.
 

Горе