Евтини сайтове - откъде?!

От: Евтини сайтове - откъде?!

От това което е написано, изглежда е някое доста мощно сайтче. Мерси, ще се пробва.
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

В момента най-евтините сайтове са безплатните с много ниска абонаментна поддръжка, така на цената на хостинг получавате изработка и поддръжка на сайт. На http://www.1000firmi.com има сайтове за 60лв на година.
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

В момента най-евтините сайтове са безплатните...
Така е наистина - безплатните са най-евтини :lol:
Според мен е нормално с времето цените да падат, защото софтуера се развива и направата на един сайт става все по-лесно занимание. Не е нужно да си програмист за тази работа.
Някои хора обаче (особено предприемачите) предпочитат да платят на някой да им свърши работата, отколкото да си губят времето и нервите да си правят сами сайта.
Ето още едно предложение 100leva.com
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

Само дето да имаш сайт като последните 2 изброени не решава бизнес проблеми и не създава възможности, а вместо това най-много да ви докара кофти имидж.
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

А да знаете сайт, който оценя колко струва вашия сайт?

Сайт или програма не може да оцени сайта.
По принцип може но цифрата няма да е реална и се обезсмисля цялата тази гимнастика...
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

Да се включа и аз (нов потребител съм), сайтът www(dot)cheapsitebuilder(dot)eu (нов потребител съм, не мога да добавям url) - евтини сайтове, народни цени, добри изпълнители, май казах всичко с малко думи.
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

Остана ти само още един пост до заветния момент в който ще можеш да постнеш линк спокойно
Мерси на колегата peeping4dsun за полезното сайтче!
 
От: Евтини сайтове - откъде?!

Извинявам се на колегите съфорумци, че "повдигнах" темата. Не обърнах внимание от кога е, но обърнах внимание на това, че няколко колеги са писали преди мен съвсем скоро!
Благодаря и за "топлото" отношение на някои колеги, благодарение на които имам вече отрицателна репутация. Мислех, че този форум е малко по-различен, че го посещават интелигентни хора, но явно интелекта трябва да бъде разграничаван от злобата и негативизма...

едит: Искрено благодаря на някои колеги за доверието! :)
 
Последно редактирано:
От: Евтини сайтове - откъде?!

Намираш един сериозен програмист който може да ти направи системата + кодиране на дизайна и един добър дизайнер и си ти човека!
 

Горе