Един въпрос относно афилиейт рекламата

Nickolay

New Member
Здравейте.
От известно време насам започнах да чета статиите във Вашият форум и накрая реших и да се регистрирам. Поздравления за всички тези полезни материали, които сте изложили. Имам един въпрос относно афилиейт маркетинга. Отне ми доста време да прочета по темата и все още не разбирам доста неща, но избрах една афилиейт програма и реших да оптам със блог ( много ми се иска да направя сайт, но нямам нужният опит ). Проблема е, че работата не потръгва. Не знам кое не е наред. Не искам да си правя реклама или каквото и да било, а искам само да го погледнете и да ми кажете кое не е наред. Надявам се да не стане проблем, че съм го написал.

fortumobg/blogspot/com

Имам огромно желание да изкарвам пари от неща като афилиейт маркетинга. Все още съм начинаещ и ми е доста трудно. Не разбирам много от съкращенията и термините, но се надявам с времето "мъглата да се вдигне" :Д .
Още веднъж поздравления за форума!

Надявам се, някой да ми помогне по въпроса.
Благодаря предварително!
 
От: Един въпрос относно афилиейт рекламата

Блога е добро начало, което ще е само първата крака. Може леко да си поиграеш с него, като да си подредиш елементите сеизмерно и логично, да му избереш тематичен тамплейт. Може да се заиграеш с много неща, като това ще ти даде доста опит и ще може да правиш другите си неща още по-добри и уникални. Добро начало, но се надявам да се задържиш тук и да продължиш да учиш и практикуваш. Ще забележиш, че всеки твой следващ проект ще бъде все по-добър и по-добър. Но с времето ще си дойде това, все пак всеки е почнал така. :)

Приятен престой тук и весело изкарване. ;)
 

Горе