Един сайт два Adsense профила?

karlson

Active Member
Възможно ли е към един и същи сайт да се свържат два профила adsense. По този начин искам да сложа реклами които да се монетизира в два отделни профила с различни собственици.
Втори въпрос. Възможно ли е при регистрацията на втория профил да посоча сайт на който вече има реклами adsense и е свързан към друг профил ?
 
Последно редактирано:

rscossworth

Active Member
Това "магнетизират", монетизират ли би трябвало да значи? И според мене, това което си намислил ще доведе до отказ от регистрация на втория профил. Също така, едновременното показане на реклами от два отделни публишера мисля, че не е добра идея. Можеш да използваш някакъв плугин или скрипт, който да показва 50-50 процента рекламите от двата публишера, но при всяко отваряне на сайта да имаш реклами само от единия...
 

karlson

Active Member
Благодаря, жалко е че гугал са толкова задръстени. Иначе можеше да има директории където всеки който напише статия да си слага кода от адсенса и да печели от трафика на статията. Да, ама явно не... жалко
 

iliqnktz

Active Member
Създай по едно рекламно поле, което да поставиш на съответните места, така ще видиш, кое рекламно поле, колко пари е направило и по-бързо ще стигнете и минимума, между другото.
Мисля, че това ще ти свърши много по-добра работа от варианта, който ти си измислил.

Поздрави!
 

Горе