Един сайт два Adsense профила?

karlson

Active Member
Възможно ли е към един и същи сайт да се свържат два профила adsense. По този начин искам да сложа реклами които да се монетизира в два отделни профила с различни собственици.
Втори въпрос. Възможно ли е при регистрацията на втория профил да посоча сайт на който вече има реклами adsense и е свързан към друг профил ?
 
Последно редактирано:
Това "магнетизират", монетизират ли би трябвало да значи? И според мене, това което си намислил ще доведе до отказ от регистрация на втория профил. Също така, едновременното показане на реклами от два отделни публишера мисля, че не е добра идея. Можеш да използваш някакъв плугин или скрипт, който да показва 50-50 процента рекламите от двата публишера, но при всяко отваряне на сайта да имаш реклами само от единия...
 
Благодаря, жалко е че гугал са толкова задръстени. Иначе можеше да има директории където всеки който напише статия да си слага кода от адсенса и да печели от трафика на статията. Да, ама явно не... жалко
 
Създай по едно рекламно поле, което да поставиш на съответните места, така ще видиш, кое рекламно поле, колко пари е направило и по-бързо ще стигнете и минимума, между другото.
Мисля, че това ще ти свърши много по-добра работа от варианта, който ти си измислил.

Поздрави!
 

Горе