Една година във форума

dilyan_ostr

Active Member
Точно преди година попаднах на този форум, търсейки нещо, свързано с едно любителско блогче, което правих по това време. Регистирах се, защото имаше някои неща, които не ми бяха ясни и исках да попитам тук. Изобщо не подозирах, че след като получа търсените отговори, ще вляза отново във форума. Оказа се, че постоянно намирах толкова интересна и полезна информация и влизах всеки ден, за да чета още и още.

В един момент блогът ми започна да излиза на първа страница по всички думи, по които исках да бъде намиран. Това ме надъха и за други проекти, изцяло некомерсиални, а просто за тестове. Лека полека започнах да работя с различни съфорумци. Доста често сме си помагали взаимно, без някой да е споменавал за пари. Наистина повечето колеги тук са супер точни, дано да стават все повече.

Та една година по-късно, мога да кажа че форумът ми помогна да се завърна в онлайн бизнеса, който бях зарязал като занимание преди години. Общо взето той е основната причина да правя това, което правя в момента. Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Блинки, Кулайс и всички потребители, допринесли за развитието на форума. Надявам се и аз да съм бил полезен с нещо ;)

ПС Специални благодарности и на един друг колега, той си знае кой е.
 
От: Една година във форума

Форума помага доста и всеки взел участие и помогнал с нещо бива възмаграждавам многократно. Днес ми се наложи да питам Coolice за robots.txt, че ми трябваше спешно помощ и човека веднага се отзова и не само той де, доста хора са ми давали важни и ценни съвети
 

Горе